TRT 1 ekranlarında yeni başlayan Teşkilat dizisi karakterleri kim? Teşkilat dizisi oyuncuları kim? Teşkilat dizisi Zehra gerçek adı ne? Teşkilat dizisi Zehra Deniz Baysal nereli? Pazar akşamlarının yeni dizisi Teşkilat başladı. Dizide Deniz Baysal ve Ça

TRT 1 ekranlarında yeni başlayan Teşkilat dizisi karakterleri kim? Teşkilat dizisi oyuncuları kim? Teşkilat dizisi Zehra gerçek adı ne? Teşkilat dizisi Zehra Deniz Baysal nereli?

Pazar akşamlarının yeni dizisi Teşkilat başladı. Dizide Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul yıllar sonra bir araya geldi. Dizi merakla ilk bölümünün reyting sonuçlarını beklerken dizinin karakterleri de araştırılmaya başlandı. Dizinin güzel ismi Deniz Baysal'ın canlandırdığı karakter Zehra merak edilen isimlerden biri oldu.

Pazar akşamları Kefaret ve Menajerimi Ara dizilerine rakip olacak Teşkilat başladı. Teşkilat'ın birbirinden ünlü oyuncuları merak edilmeye devam ederken, dizinin karakterleri ile ilk yorumlarını sosyal medyada almak üzere.

Gizli bir MİT ekibini anlatan dizide Zehra adlı karakteri oyuncu Deniz Baysal canlandırıyor. Zehra dizide ekibin en gerçekçi düşünen ismi. Sakin yapısı ve zekası ile ekibin olmazsa olması. Serdar'ın aksine daha rasyonel kararlar alan Zehra'nın dizide bilinmedik bir hikayesi ilerleyen bölümlerde açığa çıkacak.

Peki Deniz Baysal Kimdir?

Dizide Zehra karakterini canlandıran Deniz Baysal 5 Nisan 1991 partneri Çağlar Ertuğrul gibi İzmir doğumludur. Karşıyaka İlköğretim Okulu'ndan sonra Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi'nden mezun olmuş ve Celal Bayar Üniveristesi'nde uluslararası ticaret okumuştur.

Deniz Baysal, Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile evlidir. Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul daha önce de Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde partner olarak yer almıştır. 

Deniz Baysal ilk ekran deneyimini pek çok dizide konuk oyuncu olarak yaşamış daha sonra ise Derin Sular adlı dizide yaşamıştır. Baysal daha sonra Bitmeyen Şarkı adlı dizide yer almış en büyük çıkışını ise Fazilet Hanım ve Kızları adlı diziyle yapmıştır.

DENİZ BAYSAL YER ALDIĞI YAPIMLAR

Bitmeyen Şarkı

Derin Sular

Babalar ve Evlatlar

Kayıp Şehir

Aşk Ekmek Hayaller

Kaçak Gelinler

Can Bedenden Çıkmayınca

Beyaz Yalan

Sevda Kuşun Kanadında

Rüzgarın Kalbi

Fazilet Hanım ve Kızları

Söz

Hizmetçiler

Teşkilat

Sol Şerit

7. Koğuştaki Mucize