Netflix platformunda yayınlanan The Walking Dead 10. sezonu ne zaman başlayacak? soruları akabinde şu sıralar The Walking Dead 10.

Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak... Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak...

Netflix platformunda yayınlanan The Walking Dead 10. sezonu ne zaman başlayacak? soruları akabinde şu sıralar The Walking Dead 10. sezon netflix'ten kaldırıldı haberleri yayınlanıyor. Peki The Walking Dead  10. Sezon ne zaman yayınlanacak? Dizi bitti mi devam edecek mi? işte detaylar



The Walking Dead 10. sezon ilk bölümü 6 Ekim Salı günü saat 00.00 da netflix platformunda yayınlanmasından sonra Aradan birkaç saat geçmesi akabinde The Walking Dead 10. Sezon netflix platformundan kaldırıldı.  Amerikan televizyon dizisi olan The Walking Dead ilk olarak 31 Ekim 2010 tarihinde bizlerle birlikte olmuştu son bölümü ile 6 Ekim 2019 senesinde yayınlanmıştı.  The Walking Dead 10. sezonun netflix platformundan kaldırılması herkese tepki vermesine neden oldu.





The Walking Dead 10 sezonun ne zaman başlayacak sorularına meraklı araştıran yüzbinlerce izleyici Netflix platformunda The Walking Dead 10. sezonunun kaldırıldığı haberinin alınması akabinde büyük bir hayal kırıklığına uğradı ve sosyal medya şu sıralar the-walking-dead 10. Sezon ne zaman başlayacak? soruların ile birlikte Netflix'ten kaldırılmasına büyük tepki gösterdi.  Netflix medyasından ise The Walking Dead son sezonu ile alakalı henüz net bir açıklama yapılmadı.