Ekranlarda pazartesi reytingleri belli oldu. TRT'nin yeni dönem dizisi Uyanış Büyük Selçuklu, pazartesi akşamları 2 ve 4 yıldır rekor kıran dizilerin sonu oldu.

Ekranlarda pazartesi reytingleri belli oldu. TRT'nin yeni dönem dizisi Uyanış Büyük Selçuklu, pazartesi akşamları 2 ve 4 yıldır rekor kıran dizilerin sonu oldu. Yasak Elma, Çukur ve Sefirin Kızı dizilerinden en az 2 tanesi bitecek. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi reytinglerde Sefirin Kızı, Çukur ve Yasak Elma sildi geçti.



5 Ekim Reytingleri Uyanış Büyük Selçuklu Showu!



Ekranların en yoğun günü olan pazartesi akşamları Uyanış Büyük Selçuklu şoku! Yayınlandığı günler 2 yıl ve 4 yıldır rekor kıran diziler arasında bir anda rekor izlenmeye ulaşan Uyanış Büyük Selçuklu, ekrana ambargo koyan Çukur, Sefirin Kızı ve Yasak Elma dizilerini şoka soktu. Uyanış Büyük Selçuklu reytinglerde pazartesi dengesini değiştirdi!



Pazartesinin yeni lideri!



TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor! TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor!


4 yıl izlenen Diriliş Ertuğrul'u ATV ekranlarında Kuruluş Osman dizisine kaptıran TRT Show'a kalktı. TRT ilk olarak Masumlar Apartmanı sonrası ikinci yeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu ile yine reytinglerde show yapıyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi 19,13 Share ve 8,03 reyting ile pazartesi akşamın en çok izlenen dizisi oldu!



Kadroya rağmen Çukur direniyor!





Uyanış Büyük Selçuklu dizisine en çok yaklaşan yapım Çukur oluyor. Çukur 16,22 Share ve 6,33 reytingler Pazartesi akşamı en çok izlenen ikinci dizisi oluyor. Ancak Çukur maliyeti yüksek bir dizi. Bu reytinglerle 5. sezon neredeyse imkansız hale gelen Çukur, Cihangir Ceyhan ve Berkay Ateş'i kadrodan çıkartmıştı. Ancak Barış Arduç, İrem Sak, Aras Bulut İynemli, Rıza Kocaoğlu, Necip Memilli ve Erkan Kolçak Köstendil gibi bir çok direk başrol oyuncusu ayrı rollerde yer aldığı için yüksek maliyet nedeniyle en uzak olsa da yine erken final harici 5. sezona girmeme ihtimali yükseliyor.



Sefirin Kızı bitmek üzere!





Pazartesinin ilk final yapan dizi haberi Sefirin Kızı'yla gelecek gibi görünüyor. Sefirin Kızı dizisi 14,52 Share ve 5,44 Reyting alarak günü tamamladı. Ancak AB reklam grubunda Sefirin Kızı 4 reyting alarak pazartesi akşamı reklam alması oldukça zorlaşacak. Sefirin Kızı final kararı alması an meselesi olduğu öğrenildi.



Uraz Kaygılaroğlu ayakta tutuyor!





Tarihte ilk defa bir diziyi başrolden çok yan rol diziyi ayakta tutuyor. Gediz karakteriyle büyüleyen Uraz Kaygılaroğlu adeta Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ü geçmeyi başardı. Senarist Engin akyürek karakteri daha çok sevilsin diye Uraz Kaygılaroğlu kötü göstermek istiyor ancak Gediz sevgisi bunu da önledi.



Yasak Elma serüveni bitti!





Her hafta yükselerek yoluna devam eden ve şok eden Yasak Elma, artık yükselemiyor ve çok ani düşüşe geçti. 11,63 Share ve 4,79 reyting alarak günü tamamlayan Yasak Elma, geçen sezon gibi sıçrayış yapmazsa bu sezon son sezonu olacak. Özellikle FOX TV 9 diziyle girdiği yeni yılda her an bir dizinin ipini çekebilir. Bunda da Yasak Elma dizisi bitmez deniliyordu ancak bitebilir.