TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'ya yer yerinden oynatacak transfer geliyor. Sezon finali yapmaya hazırlanan dizi sürpriz bir transfer duyurdu! Başrollerinde Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Uyanış B

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'ya yer yerinden oynatacak transfer geliyor. Sezon finali yapmaya hazırlanan dizi sürpriz bir transfer duyurdu!

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisine sürpriz transfer adından söz ettirecek. Beklenmedik sürpriz bir isim diziye dahil ediliyor.



TRT 1'in reytinglerde zirve dizilerinden Uyanış Büyük Selçuklu sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Haziran ayında sezon finali yapacak diziye final öncesi bomba bir transfer haberi geldi.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde sezon sonunda ayrılıkların yaşanacağı konuşulurken sürpriz bir transfer haberi geldi. Diziye özellikle genç kızların sevgilisi isim geliyor!

BARIŞ ARDUÇ İLE ANLAŞILDI



Uyanış Büyük Selçuklu dizisine son olarak Turahan rolüyle Ogün Kaptanoğlu dahil olacak. Ancak asıl sürpriz ana kadroda yaşanacak. TRT ve Akli Film genç oyuncu Barış Arduç ile anlaşmak üzere.

Son olarak Kuzgun adlı dizide Burcu Biricikle yer alan Barış Arduç büyük bir olumsuz durum olmazsa Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ana kadrosuna dahil edildi. Barış Arduç'un rolü ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı ancak anlaşma sağlandığı öğrenildi.



Kiralık Aşk dizisiyle yıldızı parlamış olan Barış Arduç daha sonra Çukur adlı dizide yer almış ve son olarak Kuzgun adlı dizide oynamıştı.

Barış Arduç, Uyanış Büyük Selçuklu dizisine katılmasıyla bugüne kadar kendisinden hiç alışık olmadığı bir rol ile seyirci karşısına çıkacak.