TRT'in yeni tarihi dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Çekimleri tüm hızıyla devam eden Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin setinde korkutan bir kaza yaşandı.

TRT'in yeni tarihi dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Çekimleri tüm hızıyla devam eden Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin setinde korkutan bir kaza yaşandı. Selçuklu Devleti'nin anlatıldığı dizi aksiyon sahneleriyle de büyük takdir topluyor. Özellikle kılıç sahnelerinin bir hayli konuşulduğu Uyanış: Büyük Selçuklu setinde bugün bir kaza oldu. Dizide 'Ahmet Sencer' karakterine hayat veren oyuncu Ekin Koç, hastaneye kaldırıldı. Hal böyle olunca Uyanış: Büyük Selçuklu Ekin Koç'a ne oldu? Sağlık durumu nasıl merak edildi. İşte Ekin Koç'un sağlık durumu...



TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Uyanış: Büyük Selçuklu' dizisinde set kazası yaşandı. TV 100'den Nuri Altuntaş'ın haberine göre, dizide Ahmet Sencer karakterine hayat veren Ekin Koç, bir dövüş sahnesinde parmağına kılıç darbesi aldı. Peki Ekin Koç iyi mi?



Uyanış: Büyük Selçuklu Ekin Koç'un sağlık durumu nasıl?



Oyuncu, set ekibi tarafından hemen hastaneye kaldırıldı. Kontroller sonrası parmağında kırık ve doku zedelenmesi olduğu tespit edilen Koç’un sahneleri iki gün boyunca ertelendi.



Dinlendikten sonra sete geri dönecek olan oyuncunun, aksiyon sahnelerinde ağrı yaşaması durumunda yerine dublör kullanılabileceği belirtildi.



Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde neler oldu?

Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı! Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı!


Sultan Melikşah’ın buyruğuna direnemeyen Nizamülmülk, devleti bekleyen tüm tehlikelere rağmen Sultan Melikşah ile oğlu Sencer’i gizli bir yerde buluşturmuştur. Melikşah, Nizamülmülk’ün uyarılarını göz ardı edip, yıllar sonra görmek istediği oğluyla kavuşmak için aralarında duran son kapıyı da açacak mıdır? Büyük Selçuklu Devleti’ne karşı girişilen her mücadelede Batınilerin parmağının olduğunu öğrenen Sencer‘in onlara karşı giriştiği operasyon ne olacaktır? Sencer, Batınilerin Selçuklu’yu yıkıma götürebilecek planlarını deşifre edebilecek midir? Baba hasreti çeken Sencer, kalbini Turna Hatun’a açacak mıdır? Batınilere karşı yapılacak olan mücadelenin sadece kılıçla olmayacağını bilen Nizamülmülk nasıl bir yol izleyecektir? Bu yolda hangi İslam Âlimi’nin kapısını çalacaktır? Saraya gelişiyle dikkatleri üzerinde toplayan ve adım adım Melikşah’a yaklaşarak Terken’in hışmını üzerine çeken Elçin, ağabeyi Kılıçarslan’ı kurtarmak için nasıl bir yol izleyecektir?



Elçin’in sarayda misafir edilmesi ve Melikşah ile kurduğu yakınlık, Terken’i tedirgin ederken yapacağı hamle de büyük merakla beklenecek. Kardeşinin intikamı için peşine düştüğü Sencer’in Kınık Obası’ndan olduğu bilgisine ulaşan Yorgos, Sencer’i bulup kardeşinin intikamını alabilecek midir? Hedeflediği Kuvel Kalesi fethi için hazırlıklara başlamışken Anadolu’da patlak veren sorunlarla ilgilenmek zorunda kalan Melikşah’ın, Kuvel Kalesi’yle ilgili yeni planları ne olacaktır?