Uyanış Büyük Selçuklu dizisine Kılıçarslan'ı kimin oynayacağı belli oldu! Son yayınlanan bölümde Melikşah'ın "Gayrı vakti geldi Kılıçarslan" demesi üzerine Kılıçarslan'ın silüeti gösterilmişti. Dizinin hayranları bir yandan Kılıçarslan kimdir diye merak

Uyanış Büyük Selçuklu dizisine Kılıçarslan'ı kimin oynayacağı belli oldu! Son yayınlanan bölümde Melikşah'ın "Gayrı vakti geldi Kılıçarslan" demesi üzerine Kılıçarslan'ın silüeti gösterilmişti. Dizinin hayranları bir yandan Kılıçarslan kimdir diye merak ederken diğer yandan Kılıçarslan'ı hangi ünlü oyuncunu canlandıracağını merak etmeye başlamıştı. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi hayranlarının beklediği haber geldi. Kılıçarslan'ı kimin oynayacağı belli oldu. Kılıçarsaln'ı Yasak Elma'nın bomba isimi canlandıracak! Uyanış Büyük Selçuklu Kılıçarslan'ı kim oynuyor?

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dizisine sürpriz oyuncu giriyor. Başrollerinde Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Gürkan Uygun, Hatice Şendil, Sevda Erginci, Mehmet Özgür ve Sezin Akbaşoğulları gibi oyuncuların yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin hayranlarına bomba haber geldi.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin son bölüm fragmanında Kılıçarslan'ın diziye dahil olacağının mesajı verildi. Fragmanda Melikşah'ın "Gayrı vakti geldi Kılıçarslan" demesi görülürken, Kılıçarslan'ın yüzü görünmüyordu. Dizinin hayranları Kılıçarslan'ı kimin canlandıracağını merak ederken bomba etkisi yaratacak isim öğrenildi.

SEVDA ERGİCİ İLE BULUŞUYOR!

Fox Tv'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde başrol olan ancak diziden çıkarılan Talat Bulut, Uyanış Büyük Selçuklu dizisine giriyor. Talat Bulut, Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Anadolu Selçuklu Devleti'nin kurucusu Kutalmışoğlu Süleyman Şah'ın oğlu ve ikinci Anadolu Selçuklu sultanı Kılıçarslan'ı canlandıracak.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Turna Hatun'u canlandıran Sevda Ergici ile Yasak Elma'nın ilk sezonunda beraber oynayan Talat Bulut, bu transfer ile eski rol arkadaşıyla da bir araya gelmiş oluyor.

Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun zaferlerini gözler önüne seren TRT dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'ya dizinin seyrini değiştirecek Kılıçarslan karakteri nihayet seyirci ile buluşuyor. Fragmanda Kılıçarslan'ın müjdesi verilse de diziye kimin gireceğine dair bir bilgi verilmemişti. Ancak Kılıçarslan'ı Talat Bulut'un canlandıracağı öğrenildi.

Emre Konuk'un yapımcılığını üstlendiği Uyanış Büyük Selçuklu dizisi 22. bölümü bu akşam TRT ekranlarında seyirci ile buluşacak. Ancak Kılıçarslan'ın yüzü ise gelecek bölümde gösterilecek.



ESKİ DİZİSİNE RAKİP OLACAK!

Yasak Elma dizisinde Halit Ergun karakterine hayat veren Talat Bulut, daha önce dizinin kostüm asistanı tarafından taciz iddiasıyla suçlanmıştı. Bu iddialar üzerine Talat Bulut'a rol arkadaşları Eda Ece ve Şevval Sam tavır almışlardı. Talat Bulut taciz davasından beraat etmiş ancak Şevval Sam ve Eda Ece yine de Talat Bulut'a tavır almaya devam etmişlerdi.

Talat Bulut böylelikle Pazartesi akşamları eski dizisi Yasak Elma'ya Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle rakip olacak.

Talat Bulut retetti!

Uyanış Büyük Selçuklu için Talat Bulut ile anlaşma sağlanmıştı. Ancak Talat Bulut son dakika Yasak Elma dönme ihtimali olduğu için projeyi retetti!

UYANIŞ BÜYÜKSELÇUKLU KARAKTERLERİ OYUNCULARIN İSİMLERİ


Sultan Melikşah - Buğra Gülsoy

Buğra Gülsoy Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun hükümdarı Sultan Melikşah'ı canlandırmaktadır..

Terken Hatun - Hatice Şendil

Hatice Şendil dizide Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun hükümdarı Sultan Melikşah'ın entrikalar çeviren hırslı ve  tutkulu eşi Terken Hatun'u canlandırmaktadır.

Hasan Sabbah - Gürkan Uygun

Saray'da eskiden elçilik vazifesinde bulunan Bâtınî casusu Hasan Sabbah'ı başarılı oyuncu Gürkan Uygun canlandırıyor.

Ahmed Sencer - Ekin Koç

Melikşah'ın herkesten gizlediği, Kıpçak hatunu Başulu'dan olma zeki ve savaşçı ruhlu oğlu Ahmed Sencer'i genç oyuncu Ekin Koç canlandırmaktadır.

Turna Hatun - Sevda Erginci

Güzeller güzeli Şelemzar Emiri İlteber Bey'in şifacı kızı Turna Hatun'u Sevda Ergici canlandırmaktadır.

Nizâmülmülk - Mehmet Özgür

Sencer'i yetiştiren ve sırrına vâkıf olan üç kişiden biri olan Alp Arslan'ın ve Melikşah'ın veziri Nizamülmülk'ü Mehmet Özgür canlandırmaktadır.

Zübeyde Hatun - Sezin Akbaşoğulları

Melikşah'ın ilk eşini Sezin Akbaşoğulları canlandırmaktadır..  Berkyaruk'un annesidir. Terken Hatun'un entrikaları açığa çıkınca Saray'ın yeni Başhatunu olmuştur.