TRT1 ekranlarında bu akşam başlayan yeni tarihi dizi Uyanış Büyük Selçuklu ilk bölümüyle pazartesi akşamına damga vurdu. Başrollerini Buğra Gülsoy ve Gürkan Uygun'un paylaştığı Uyanış Büyük Selçuklu reytingleri nasıl? İzlendi mi tuttu mu çok merak edildi

TRT1 ekranlarında bu akşam başlayan yeni tarihi dizi Uyanış Büyük Selçuklu ilk bölümüyle pazartesi akşamına damga vurdu. Başrollerini Buğra Gülsoy ve Gürkan Uygun'un paylaştığı Uyanış Büyük Selçuklu reytingleri nasıl? İzlendi mi tuttu mu çok merak edildi. Herkes zorlu bir gün olan pazartesi de Uyanış Büyük Selçuklu devam edebilecek mi? Kaç bölüm sürecek sorularına yanıt aramaya başladı. Biz de sizler için haberimizde bu konuyu derledik.



Yapımını Akli Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Emre Konuk’un yaptığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin senaryosunu Serdar Özonalan kaleme alıyor. Kadrosunda Buğra Gülsoy, Gürkan Uygun, Hatice Şendil, Ekin Koç, Mehmet Özgür ve İlker Kızmaz gibi başarılı isimlerin yer aldığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisi; Selçuklu İmparatorluğu’nun devlet yapısını, siyasi olaylarını, savaşlarını ve I. Melikşah’ın hayatını ele alıyor. 28 Eylül Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekranlara gelen Uyanış Büyük Selçuklu reytingleri nasıl? İzlendi mi tuttu mu merak konusu oldu.



Uyanış Büyük Selçuklu izlendi mi tuttu mu



Bu konuda henüz bir şey söylemek için erken çünkü henüz 28 Eylül Pazartesi reytingleri açıklanmadı. Ancak Uyanış Büyük Selçuklu dizisi oldukça zorlu bir günde ekranlara geliyor. Çünkü karşısında Show TV'de Çukur, Fox'da Yasak Elma, TV8'de MasterChef ve Star TV'de Sefirin Kızı gibi birbirinden iddialı yapımlar yer alıyor. Bu nedenle reyting pastasında kendisine yer edinmesi için oldukça zorlu bir gün olacak.



Öte yandan Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman gibi tarihi dizilerin başarılı olduğunu göz önünde bulundurursak Uyanış Büyük Selçuklu da milli duyguları kabartacak sahneler yer alırsa dizi reytinglerde ilk üç içinde yer alacaktır. 



Uyanış Büyük Selçuklu kaç bölüm sürecek?

TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor! TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor!


Eğer yukarıda da söylediğimiz gibi Uyanış Büyük Selçuklu dizisi reytinglerde başarılı olursa bu sezon sonunu kesinlikle görecektir. Sonrasında da Uyanış Büyük Selçuklu'nun durumuna TRT1 ve yapımcı birlikte karar verecektir.