Hekimoğlu dizisi nerede çekiliyor hangi hastane de Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede ? özel mi sorusu Hekimoğlu dizisi çekimlerinin yapıldığı hastane adı olarak karşımıza çıktığı günden beri çok meraklı araştırılıyor. Doctorhouse dizisinde

Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu! Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu!
Hekimoğlu dizisi nerede çekiliyor hangi hastane de Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi nerede ? özel mi sorusu Hekimoğlu dizisi çekimlerinin yapıldığı hastane adı olarak karşımıza çıktığı günden beri çok meraklı araştırılıyor. Doctorhouse dizisinden uyarlanarak Türkçeye çevrilen Hekimoğlu dizisi hangi hastanede çekiliyor?  ve Hekimoğlu dizisinin çekildiği hastane gerçek mi? Peki Hekimoğlu dizisinin çekildiği Valide Atik Hastanesi nerede?

Hekimoğlu dizisinin çekimlerinin yapıldığı Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi özel mi ve Valide Atik Hastanesi nerede soruların yanıtlarını dizinin başladığı ilk günden beri çok merakla araştıran izleyici mevcut . Peki  Valide Atik hastanesi adı altında Hekimoğlu dizisi nerede ve hangi hastanede çekiliyor?

Valide atik eğitim ve araştırma hastanesi nerede Geçtiğimiz Aralık ayında başlayan Hekimoğlu dizisi İstanbul Tuzla'da yer alan Okan Üniversitesi Hastanesi'nde çekilmektedir dizi gereği hastanenin adı değiştirilip İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırması Hastanesi olarak adlandırılmıştır.