Yasak Elma fanlarına müjde! Yasak Elma'da beklenen haber geldi! Resmi açıklama yapıldı! Dizinin fanları adeta sosyal medyayı birbirine kattı! Yasak Elma dizisinin Kaya'sı Barış Kılıç diziye geri döndü! Yasak Elma dizisinden ayrılan Kaya karakteri diziye

Yasak Elma fanlarına müjde! Yasak Elma'da beklenen haber geldi! Resmi açıklama yapıldı! Dizinin fanları adeta sosyal medyayı birbirine kattı! Yasak Elma dizisinin Kaya'sı Barış Kılıç diziye geri döndü!

Yasak Elma dizisinden ayrılan Kaya karakteri diziye geri döndü! Seyircilerin Kaya geri mi döndü? Yasak Elma'ya hangi oyuncu geri döndü? Barış Kılıç mı döndü soruları yanıt buldu! Barış Kılıç beklenildiği gibi diziye geri döndü! İlan365 olarak Barış Kılıç'ın Yasak Elma dizisine geri döneceğini daha önce bildirmiştik!

Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade'nin başrolünde yer aldığı Yasak Elma dizisine Kaya sürprizi! Barış Kılıç'ın diziye döndüğü nihayet açıklandı. Med Yapım sosyal medya hesabından "Çok Sordunuz" diyerek EnKay'cılara müjdeyi verdi.

Yasak Elma dizisine bu sezon ortasında veda eden isimlerden biri olan Barış Kılıç diziye geri döndü. Diziden açık kapı bırakılır şekilde ayrılan Kaya karakterine hayat veren Barış Kılıç gelecek hafta Yasak Elma izleyicilerinin karşısına çıkıyor.



Kaya'nın Çağatay'ın hisselerini satın alarak diziye dönemsi bekleniyor. Kaya en son bir mektup yazarak oyunlardan çok sıkıldığını söylemiş ve Ender'e veda etmişti. Peki Ender şimdi Kaya'yı nasıl karşılayacak? Yasak Elma'da büyük sürprizle yaşanacak!

İşte Medyaypım'ın Barış Kılıç'ın diziye dönüş müjdesini veren o video;



KAYA EVLİ OLARAK MI DÖNECEK?

Yapımcı Fatih Aksoy'un izleyicilere bir sürprizi daha olabilir!

Yasak Elma'nın Kaya'sı bu sefer diziye bir sürprizle dönebilir. Kaya'nın büyük bir değişimle döneceği ve Ender ile ilişkisinde beklenmedik sürprizler yaşanabileceği öğrenildi. Kaya yoksa evli olarak mı dönecek?