Ekrana geldiği günden itibaren dikkatleri üzerine çeken Yasak Elma yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Pazartesi akşamlarına damga vuran dizinin yeni bölümleri seyirciler tarafından heyecanla bekleniyor.

Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu! Fox TV Dizisi Erken Finale Kurban Gitti! Engin Akyürek ve Demet Özdemir Başrolde Oynuyordu!
Ekrana geldiği günden itibaren dikkatleri üzerine çeken Yasak Elma yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Pazartesi akşamlarına damga vuran dizinin yeni bölümleri seyirciler tarafından heyecanla bekleniyor. Yasak Elma’nın ana karakteri Halit Argun son bölümde ölmüştü. Talat Bulut’un oyuncu arkadaşlarıyla arasındaki problemlerden dolayı diziden ayrılmak istediği öğrenildi. Setteki taciz iddiaları nedeniyle zor anlar yaşayan usta oyuncu Şevval Sam ve Eda Ece ile çekimler dışında konuşmuyordu.

Halit’in ölmesiyle birlikte bir dönem de sona ermiş oldu. Yeni karakterlerin dahil edildiği senaryoda en çok Çağatay merak ediliyor. Zira, sevilen oyuncu Berk Oktay tarafından canlandırılacak olan Çağatay karakteri Yıldız ile aşk yaşayacak. Savaşçı dizisinin sona ermesiyle birlikte dinlenme dönemine geçen Berk Oktay, Yasak Elma dizisine katılmaktan dolayı çok mutlu olduğunu açıkladı. Hasan Ali, Sedai ve Çağatay karakteri dizinin senaryosunda yeni kapılar açılmasını da sağlayacak. Senaryosunun yeterince güçlü olmadığı savunulan Yasak Elma, karakterleri sayesinde yüksek reytingler almayı başarıyordu.

Halit’in ölmesi senaryonun da genişlemesinde önemli bir faktör olarak karşımıza çıkacak. Özellikle Yıldız’ın yeni bir aşka yelken açacak olması seyircilerin heyecanlanmasına neden oldu. Hatırlanacağı üzere Yıldız, Kerim ile duygusal yakınlık kurmuştu. Lakin, hayatında Halit gibi önemli bir karakter olduğu için Kerim’i terk etmek zorunda kalmıştı. Şimdi, Halit’in ölmesiyle birlikte Yıldız’ın da özgürleştiğini görmüş olacağız. Çağatay’ın sadece Yıldız’ın değil, Şahika’nın da hayatında önemli bir rol oynaması bekleniyor. Şahika’nın hayatında ilk kez aşık olabileceği bir erkekle tanışmasına tanıklık edeceğiz.