Fox Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma'da Cansu'nun oyunu ortaya çıktı! Hasan Ali Bey'de Cansu'yu kovarken Cansu, hem Şahika'dan hem Ender'den intikam alma yemini içti. Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma'da yine olaylar olaylar.

Fox Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma'da Cansu'nun oyunu ortaya çıktı! Hasan Ali Bey'de Cansu'yu kovarken Cansu, hem Şahika'dan hem Ender'den intikam alma yemini içti.

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma'da yine olaylar olaylar. Diziye yeni dahil olan Nilperi Şahinkaya'nın canlandırdığı Cansu karakterinin tüm oyunları ortaya çıktı. Herkes tarafından kovulan Cansu'nun sonu Leyla gibi mi olacak?

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Yasak Elma dizisinde Cansu'nun hem Hasan Ali Bey'e hem de Çağatay'a çevirdiği oyun açığa çıktı. Şahika ve Ender'de Hasan Ali'yer her şeyi anlatarak Cansu'nun ipini çektiler.

PEKİ NİLPERİ ŞAHİNKAYA DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Cansu karakterini canlandıran Nilperi Şahinkaya diziden ayrılacak mı? Dizide hem Hasan Ali Bey tarafından hem de Emir tarafından kovuldu. Cansu karakteri tıpkı Leyla gibi ortada kaldı. Cansu karakteri tıpkı Leyla karakterine hayat veren Tuvana Türkay'ı hatırlattı.

Peki Nilperi Şahinkaya'da diziden ayrılacak mı?

Şu ana kadar Leyla karakteri gibi ortada kalan ve aynı Leyla gibi intikam yemini eden Cansu'nun dizide kalıp kalmayacağı henüz bilinmiyor.

5 YIL SONRASINDA ÇAĞATAY İLE EVLENMİŞ OLACAK!

Cansu karakterinin Çağatay ile evleneceği hatta Halitcan'ın kendisine anne diyeceği öğrenildi. Yasak Elma gelecek bölümde 5 yıl sonraya atlandığı Yıldız'ın 5 yıl komada kaldığı uyandığında ise Çağatay ve Cansu'yu evlenmiş Halitcan'ı ise Cansu'ya anne derken bulacağı öğrenildi.