FOX TV ekranlarında reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde sürpriz ayrılık yaşandı. Yasak Elma dizisi sevilen karakteri diziye veda ediyor.

Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak? Sakla Beni’de Mete Hayatının Şokunu Yaşadı: Mete, İncila’ya Neler Yapacak?

FOX TV ekranlarında reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisinde sürpriz ayrılık yaşandı. Yasak Elma dizisi sevilen karakteri diziye veda ediyor. Yasak Elma yayınlanacağı yeni bölümde dizinin sevilen karakteri diziye veda ediyor.



Yasak Elma dizisinde ayrılık!



FOX TV ekranlarında yayınlanan fenomen dizisi Yasak Elma yeni bölümde sürpriz ayrılık yaşanacak. Yasak Elma dizisi 85. bölümde Talat Bulut'un canlandırdığı Halit Argun diziye veda edecek. Halit Argun ölerek diziye veda ederken bir ayrılık daha yaşandı. Dizinin sevilen oyuncusu Gökhan Alkan'da senaryo gereği diziden çıkıyor.



Halit Argun ölerek diziye veda ediyor!



Geçtiğimiz sezonlarda bir ayrılıp bir kalacağı konuşulan Talat Bulut Yasak Elma'dan ayrılıyor. Talat Bulut karakteri hemde Halit Argun ölerek diziye veda edecek ve bir daha dönmesi mümkün olmayacak. Yasak Elma Halit Argun ayrılığı normal olarak karşılansa da aynı bölümde senaryo gereği bir ayrılık daha yaşanacak.



Gökhan Alkan Yasak Elma'dan ayrıldı!



Yasak Elma dizisinde tek ayrılık Talat Bulut değil! Aynı bölümde Yasak Elma dizisinde sevilen isim Gökhan Alkan senaryo gereği diziye veda ediyor. Dizide Kerim karakterini canlandıran ve oldukça kilit rolde yer alan Gökhan Alkan ayrılması şok etkisi yarattı.



Reytingler nedeniyle küçülüyor!



Yasak Elma her sezon inanılmaz reytingler almış ve her sezon reytingini yükselerek yoluna devam etmişti. Ancak bu sezon Yasak Elma başladığı reytinglerle devam ediyor ve sürekli reyting kaybı da yaşıyor. Yasak Elma reytingler nedeniyle kadrosunda Şevval Şam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç, Şafak Pekdemir gibi güçlü kadrosuyla yoluna devam edecek. Gökhan Alkan ve Talat Bulut ayrılması reytingleri düşürse de daha maliyeti düşük oyuncularla yoluna devam edecek.