Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam gibi başarılı oyuncuların oluşturduğu Yasak Elma dizisi tam gaz devam ediyor. Başarılı ve usta oyuncu kadrosunun yanında Yasak Elma dizisi konusu ve senaryosu ile de oldukça büyük bir beğeni topluyor.

Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam gibi başarılı oyuncuların oluşturduğu Yasak Elma dizisi tam gaz devam ediyor. Başarılı ve usta oyuncu kadrosunun yanında Yasak Elma dizisi konusu ve senaryosu ile de oldukça büyük bir beğeni topluyor. Yasak Elma dizisinde şu sıralar oyuncu değişiklikleri yaşanıyor. Yasak Elma dizisinde Talat karakterini canlandıran Talat Bulut'un gitmesi ile dizinin oyuncu kadrosu adeta sarsıldı. Yasak Elma da deyim yerindeyse transfer rüzgarları esiyor. Yasak Elma dizisinin hem başrol oyuncuları hem de yan rol oynayan oyuncular merak ediliyor. Merak edildikleri kadar da sevilen ve ilgi gören oyuncular her gün yüzlerce kez internetten aranıyor. Haklarında bilgi almaya ve gerçek hayatta nasıl biri olduklarını merak eden izleyiciler tabiri caizse oyuncuları didik didik araştırıyor.

Yasak Elma dizisinde sevilen oyunculardan olan ancak henüz pek tanınmamış ve büyük bir kitleye ulaşmamış olan isimler var. Yasak Elma dizisinin merakla araştırılan ve sevilen genç isimlerindne biri de Buse Buçe Kahraman'dır. Buse Buçe Kahraman, dizi de Lila karakterini canlandırmaktadır. Yasak Elma dizisinde hem karakterinin adı sebebiyle hem de karakterin özellikleri nedeniyle oldukça ilgi göre Buse Buçe Kahraman, bu sıralar dizinin en çok araştırılan isimleri arasında yerini aldı. Peki, Yasak Elma'nın Lila'sı Buse Buçe Kahraman kimdir ? Yasak Elma Lila gerçek adı nedir ? Yasak Elma Lila daha önce oynadığı diziler neler ?



Buse Buçe Kahraman kimdir ?

Yasak Elma dizisinde gösterdiği başarılı oyunculuk performansı ile Buse Buçe Kahraman bu sıralar epeyce araştırılıyor. Yasak Elma'nın Lila'sı Buse Buçe Kahraman, 1 Nisan 1996 tarihinde İzmir’de doğmuştur. 24 yaşında olan genç oyuncu Buse Buçe Kahraman'ın çocukluk hayallerinden biri de oyuncu olmaktır. Lise yıllarında oyuncu olmayı kafaya koyan oyuncu, 9 Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nü kazanmıştır. Buse Buçe Kahraman, hayalleri konusunda çalışmayı ve istemeyi hiç bırakmamıştır. Buse Buçe Kahraman oyunculuk kariyerine 2017 yılında başlamıştır. Buse Buçe Kahraman2ın ilk rol aldığı dizi 2017 yılında Kötü Çocuk filmi ile başlamıştır. Buse Buçe Kahraman Kötü Çocuk filmindeki oyunculuk performansı ardından beğenileri toplamış, Çarpışma dizisinde Meltem karakterini canlandırmaya başlamıştır. Çarpışma dizisindeki Meltem karakterinden sonra şimdi de Yasak Elma dizisinde yer almaktadır. Buse Buçe Kahraman Yasak Elma kadrosuna 3.sezondan itibaren dahil olmuştur. Buse Buçe Kahraman, Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Lila karakteri ile ekranlarda yer almaktadır.

Buse Buçe Kahraman oynadığı dizi ve filmler;

Kötü Çocuk- Film, 2017 yılında rol almıştır.

Çarpışma- Dizi, Buse Buse Kahraman Çarpışma adlı dizide Meltem karakterine hayat vermiştir.

Yasak Elma- Dizi, Güzel oyuncu Çarpışma dizisinden sonra Yasak Elma dizisi oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Genç yetenek Yasak Elma dizisinde Lila karakterine hayat vermektedir.