Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Nilperi Şahinkaya ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’nun paylaştığı FOX TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma'nın kadrosu genişlemeye devam ediyor. Son edinilen bilgiye göre Emre Dinler

Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Nilperi Şahinkaya ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’nun paylaştığı FOX TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma'nın kadrosu genişlemeye devam ediyor. Son edinilen bilgiye göre Emre Dinler dizisinin kadrosuna dahil oluyor. Peki Emre Dinler kimdir?

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı , yönetmen koltuğunda Murat Öztürk ‘ün oturduğu MED Yapım imzalı Yasak Elma bu sezon kadrosundan birçok ismin ayrılmasından sonra yeni oyuncuları kadrosuna dahil ediyor.

Diziye en son Sol Yanım dizisinde yer alan Emre Dinler'in dahil olmasının ardından gözler oyuncuya çevrildi.  Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade ile ilişkili bir karakter olarak ekranlara gelmesi planlanıyor.

Emre Dinler kimdir, nereli, yaşı, yer aldığı projeler gibi merak edilenler soruların cevapları ise haberimizin devamında yer alıyor..



Emre Dinler kimdir?