Yasak Elma Halit Argun ölecek mi? Talat Bulut diziden ayrılıcak mı her yerde aranmaya başladı. 19 Ekim Pazartesi günü 81.

Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor! Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor!
Yasak Elma Halit Argun ölecek mi? Talat Bulut diziden ayrılıcak mı her yerde aranmaya başladı. 19 Ekim Pazartesi günü 81. bölümüyle ekranlara gelecek olan Yasak Elma dizisinde Halit Argun karakterine hayat veren Talat Bulut'un veda edeceği kulislerde konuşulmaya başlandı. İşte detaylar...

Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut, Nesrin Cavadzade ve Barış Kılıç'ın paylaştığı dizide bir oyuncunun sürpriz bir şekilde ayrılacağı iddia edildi. Daha önce sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Eda Ece, 85. bölümde büyük olaylar yaşanacağını; senaryoyu okuduklarında çok şaşırdıklarını söylemişti. Gelen kulis bilgilerine göre; kilit bir isim, o bölümde diziye veda edecek. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Talat Bulut'un canlandırdığı Halit Argun karakteri, dört bölüm sonra ölecek. Peki Halit gerçekten ölecek mi?

Talat Bulut Yasak Elma'dan ayrılıyor mu?

Konuyla ilgili net bir açıklama gelmedi. Ancak Halit'e hayat veren Talat Bulut'un 85. bölümde senaryo gereği ölerek diziye veda edeceği söyleniyor. Öte yandan yine aynı bölümde diziye geçen sezon katılan Gökhan Alkan'ın da veda edeceği iddialar arasında...

Yasak Elma Halit Argun nasıl biri?

Türkiye’nin en zengin adamlarından biridir. İyi, çalışkan ve saygın bir iş adamıdır. Tek sorunu çapkınlığıdır. Güzele, gençliğe çok meraklıdır. Yanında hep bakımlı ve güzel bir kadın görmeye alışmıştır. Evli olduğu kadınlara boşanırken tek kuruş vermeyen, mücevherleri bile kendi özel kasasında korumaya alan garantici biridir. Kadınların ilgisi olmadan yaşayamaz ve kadınlar tarafından ilgi görmek ve sevilmek ister.