Yasak Elma dizisi ile alakalı havadisler bitmek bilmiyor. Dizinin yayınlandığı şu sıralarda Talat Bulut diziden ayrılıyor mu?  Yasak Elma Halit bu akşam ölecek mi? Yasak Elma Halit bu bölümde ölecek mi? Yasak Elma Halit ne zaman ölecek? sorularının yanıt

TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor! TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor!
Yasak Elma dizisi ile alakalı havadisler bitmek bilmiyor. Dizinin yayınlandığı şu sıralarda Talat Bulut diziden ayrılıyor mu?  Yasak Elma Halit bu akşam ölecek mi? Yasak Elma Halit bu bölümde ölecek mi? Yasak Elma Halit ne zaman ölecek? sorularının yanıtları diziyi ve yasak Elma'da Halit'in karakteriyle karşımıza çıkan Talat Bulut'un sevenleri tarafından çok merak ediliyor. Yasak Elma bu akşam 84. bölümü ile ekranlarda idi. Yasak elma 84. özetinde karşımıza çıkan detaylarda Halit'in yıldız ve şahika'ya adeta kazık attığı gözlemlenirken, öte yandan Ender'in Halit'in yalısına yerleşmesi ve kendi kurallarını uygulayacak olması dizinin son bölümünde adeta reyting rekortmeni yapmışken, Peki yasak elma Halit 84. bölümde ölecek mi? yasak elma Halit bu bölüm ölecek mi ? Halit ne zaman ölecek? soruları merakla halen daha araştırılmaya devam ediliyor
Geçtiğimiz haftalarda Eda Ece yani dizinin Yıldız'ı yaptığı paylaşımında 85. bölümünde bir bombanın patlayacağını söylemişti. İşin aslı da sonrasında ortaya çıkmıştı 84. Bölümü ile bu akşam bizlerle birlikte olan yasak elma dizisinde en çok merak edilen soru Yasak Elma Halit bu bölüm ölecek mi ? sorusu dizinin bitmesine sayılı dakikalar kala çok meraklı araştırılıyor.


Talat Bulut bu akşam yasak elma'dan ayrılacak mı


Yasak Elma dizisi başrol oyuncusu Halit karakteri yani Talat Bulut bu akşam diziden ayrılmayacak . Ortaya atılan iddialar da Talat Bulut'un 85. Bölümü nde senaryo gereği öleceği ve hayatını kaybedeceği belirtiliyor. Yasak Elma 84. bölümünde Halit herkesin gözünden düşmüşken kızlarının da gözünden düşmüş ve çevresi kendisine adeta olmuştu. Hatta öyle ki sosyal medya daYıldız ve Halitcan'ı ayırdığı için tepki bile alarak Halit artık çık denilmişti.

Sosyal medya hesabını sık sık kullanan veen aktif kullanıcılardan olan Yasak Elma Halit'i yani usta oyuncu Talat Bulut diziden kaçıncı bölümünde ayrılacağına dair paylaşım ve tüyolar sunmuştu. Biz de paylaşımlarda sunulan ipucularını değerlendirerek Yasak Elma Halit'in önümüzdeki bölümde diziden ayrılacağını söyleyebiliriz.

Karmakarışık olayların yaşandığı Yasak Elma son bölümlerinde ayrılan karakterler çok merak edilmekteyken bu isimlerden bir kaçı da Kaya, Yiğit, Lila da Halit gibi son vedasını sunacağı aşikar biliniyor. Yasak Elma'nın bakalım 85. bölümüde bizi nasıl br sahne beklyecek.