FOX TV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizilerden olan Yasak Elma dizisinde ayrılık haberleri durmak bilmiyor. Çarpık ilişkilerin ve yasak aşkların konu edildiği Yasak Elma dizisinde son günlerde sık sık ayrılık haberleri yaşanıyor.

FOX TV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizilerden olan Yasak Elma dizisinde ayrılık haberleri durmak bilmiyor. Çarpık ilişkilerin ve yasak aşkların konu edildiği Yasak Elma dizisinde son günlerde sık sık ayrılık haberleri yaşanıyor. Yasak Elma dizisinde Mahmut karakterine hayat veren başarılı erkek oyuncu diziden ayrılacağını duyurdu. Yakışıklı oyuncu Murat Öztekin, Yasak Elma dizisinden ayrıldığın duyurdu. Yasak Elma dizisinden ölerek çıkacak olan Mahmut'un neden öldüğü, neden diziden çıktığı ise izleyenler tarafından oldukça merak edildi. Yasak Elma dizisinin Mahmut'u Murat Öztekin neden diziden çıkıyor? Çıkıyor mu? Peki, Yasak Elma Mahmut neden diziden çıkıyor? Neden ölüyor?


Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cevadzade gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisi hız kesmeden yayın hayatına devam ediyor. Pazartesi akşamları ekranlara gelen ve her yayınladığı yeni bölüm ile izleyenleri ekranları başına kilitlemeyi başaran Yasak Elma dizisinde oyuncu değişiklikleri yapılmaya devam ediyor. Yasak Elma dizisi 2018 yılından beri ekranlara gelmeye devam ediyor. 3. sezonunu yayınlayan Yasak Elma dizisinde hem başrol hem de yardımcı oyuncular değişiyor. Dizinin dinamiğini sağlamak ve heyecanını korumak için dizide yer alan karakter değişiyor. Yasak Elma dizisinde daha önce de başrollerin öldüğünü ve diziden çıktığını görmüştük. Şimdi de Yasak Elma dizisinden Mahmut karakteri yani Murat Öztekin ayrılıyor. Yasak Elma Mahmut neden diziden çıkıyor, neden ölüyor merak edildi. Yasak Elma Mahmut ölecek mi? Neden ölüyor?



Yasak Elma Mahmut Neden Diziden Çıkıyor? Ölecek Mi?

Dizide Mahmut karakterine hayat veren usta oyuncu Murat Öztekin, Yasak Elma dizisi ile yollarını ayırdığı duyurdu. Dizinin izleyicileri Yasak Elma Mahmut'un neden diziden çıktığın merak etmeye başladı. Yasak Elma Mahmut, dizinin yeni bölümünde ölecek. Yasak Elma dizisine 86. bölümde giren ve Hasan Ali'nin adamlarından birini oynayan Murat Öztekin, Yasak Elma'dan kesin olarak ayrılacak. Hasan Ali'nin önemli adamlarından biri olan Mahmut, Şahika yüzünden ölür. Yasak Elma'da Mahmut, Şahika'nın oyununa gelir ve Hasan Ali'ye tuzak kurar. Hasan Ali'ye tuzak kurduğu için büyük pişmanlık duyan Mahmut, durumu düzeltmeye çalışır. Şahika ise Mahmut'u tehdit etmeye ve korkutmaya devam eder. Hasan Ali, adamı olan Mahmut'tan şüphelenmeye başlar. Mahmut'tan şüphelenen Hasan Ali'nin şüpheleri doğru çıkar. Mahmut ile ilgili şüpheleri doğru çıkan Hasan Ali, Şahika'yı öldürmek için plan yapar. Mahmut, Şahika'nın evine gider ve Hasan Ali ile birlikte yaptıkları planı uygulamak ister. Yasak Elma'nın yeni bölümünde Şahika'nın evine hırsız olarak giren Mahmut, kendi tuzağına kendi düşer. Yasak Elma 102. bölümde Şahika'yı öldürmeye çalışan Mahmut, Şahika'yı öldürmeye çalışırken kendisi ölecektir. Şahika'ya kurduğu tuzakta kendisini öldüren Mahmut, Yasak Elma dizisinden böylelikle çıkacaktır. Murat Öztekin'in neden Yasak Elma dizisinden çıktığı merak edilmektedir. Yasak Elma'da Mahmut karakterine hayat veren Murat Öztekin, kendi isteği doğrultusunda diziden ayrılma kararı almıştır. Yasak Elma Mahmut 102. bölümde ölerek diziden çıkacaktır.

Yasak Elma 102. bölüm fragmanı: https://www.youtube.com/watch?v=VU3weMhjSpA