Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade'nin paylaştığı  Yasak Elma bu sezon kadrosuna yeni oyuncular dahil etmeye devam ediyor . Talat Bulut'un ayrılığı ile beraber kadrodan birçok isim ayrılmış ve yeni oyuncular dahil edilmişti.

Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade'nin paylaştığı  Yasak Elma bu sezon kadrosuna yeni oyuncular dahil etmeye devam ediyor .Talat Bulut'un ayrılığı ile beraber kadrodan birçok isim ayrılmış ve yeni oyuncular dahil edilmişti. Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Nilperi Şahinkaya ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu gibi başarılı isimler dizinin kadrosuna katılmıştı. Son edinilen bilgiye göre ise Emre Dinler Yasak Elma'nın kadrosuna dahil oldu. Peki Emre Dinler hangi karakteri canlandıracak?

İşte detaylar..



Ömer Kurtoğlu karakteri ile Emre Dinler Yasak Elma'da!

Med  Yapım; Emre Dinler'in kadroya dahil olduğunu resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Başarılı oyuncu Emre Dinler; Ömer Kurtoğlu karakterine can verecek. 15 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 102. bölümde  ekranlara gelecektir.

Emre Dinler'in canlandıracağı Ömer; Hasan Ali'nin Adana'dan bir dostunun oğludur. Belalı bir tip olan Ömer, Şahika'yı  (Nesrin Cavadzade)  görür görmez etkilenecektir.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı , yönetmen koltuğunda Murat Öztürk ‘ün oturduğu MED Yapım imzalı Yasak Elma her pazartesi saat 20:00'de izleyici ile buluşuyor.

Emre Dinler'in Yasak Elma'ya dahil olması ile dikkatleri üstüne çeken oyuncu dizi severler tarafından merak edilip, araştırılmaya başlandı. Peki Emre Dinler kimdir? Nereli, yaşı, dizileri gibi sorular gündeme geldi. İşte oyuncuya dair merak edilenler..





  •  Söz

  • Gülperi

  •  Sol Yanım

  • Yasak Elma