Ekranların fenomen haline gelen dizisi Yasak Elma yeni bölümleriyle seyirciden tam not almaya devam ediyor. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi de heyecan bir an olsun azalmıyor.

Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak... Kanal D O Dizinin Yayın Hayatına Son Verdi! Dizinin Yeni Bölümüne Gün Sayılıyordu Ancak...
Ekranların fenomen haline gelen dizisi Yasak Elma yeni bölümleriyle seyirciden tam not almaya devam ediyor. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi de heyecan bir an olsun azalmıyor. Yasak Elma dizisinden ayrılan Talat Bulut’un yerine oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı. Halit karakterinin boşluğunu doldurmak isteyen yapım ekibi birbirinden iddialı isimleri kadroya dahil etti. Hasan Ali karakteriyle Halit’in yerine geçen Erdal Özyağcılar, kadronun en ağır topu oldu.

Hasan Ali karakterinin sağ kolu rolünde ise Bahtiyar Memili’yi izleme fırsatı yakalayacağız. Çukur dizisinde Cumali karakterine hayat veren Necip Memili’nin erkek kardeşi olan Bahtiyar Memili, ağabeyine rakip oldu. Aynı gün ekrana gelen dizilerde yer alan kardeşler arasında reyting mücadelesi yaşanacak.

Hasan Ali, Halit’in geride bıraktığı kötü karakter boşluğunu dolduracak. Zengin ve kurnaz bir iş insanı olan Hasan Ali, kadınların entrikalarına karşı amansız bir mücadele vermek zorunda kalacak. Hasan Ali’nin en büyük yardımcısı ise Sedai olacak. Yasak Elma Sedai, Hasan Ali’nin planlarını uygulaması için her şeyi yapmaya hazırdır. Gözü kara bir insan olan Sedai, patronuna büyük bir sadakatle bağlıdır. Ender ve Şahika’nın entrika dolu planlarına karşı hazırlıklı olan Hasan Ali, sağ kolunun yardımlarına ihtiyaç duymaktadır

Sedai, insanlara karşı mesafelidir. Sadece patronunun emirlerini yerine getirmeye odaklanmıştır. Şahika’nın kendisini oyuna getirme planlarına karşı sert tepki gösterir. Hasan Ali, şirket içerisinde de aktif rol alacaktır. Halit’in mirasını paylaşamayan Yıldız, Ender ve Şahika arasındaki gerilimde denge faktörü olacaktır.