Başrollerinde sevilen isimlerin yer aldığı romantik komedi dizisi olan Yasak Elma gündemde kalmaya devam ediyor. Her hafta Pazar günü akşam izleyenlerini ekranlara kilitleyen dizi de oyuncu değişiklikleri yaşanmaya devam ediyor.

Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı! Kuş Uçuşu 2. Sezonun Ne Zaman Yayınlanacağı Açıklandı!
Başrollerinde sevilen isimlerin yer aldığı romantik komedi dizisi olan Yasak Elma gündemde kalmaya devam ediyor. Her hafta Pazar günü akşam izleyenlerini ekranlara kilitleyen dizi de oyuncu değişiklikleri yaşanmaya devam ediyor. Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade gibi yetenekli isimlerin yer aldığı dizi, senaryosu ile de beğenileri topluyor. Dizinin oyuncu kadrosu izleyenler tarafından sık sık araştırılıyor. Dizinin güzel oyuncularından Selin karakteri de bu aranan isimlerden biri oldu. Yasak Elma dizisi oyuncu kadrosuna yeni dahil olan ve dikkatleri üzerine toplayan genç ismin, dizi de nasıl bir karakteri canlandıracağı da merak konusu oldu. Yasak Elma dizisine eklenen Selin karakteri, dizide nasıl bir rol üstlenecek ? Diziye dahil olan Selin karakteri, izleyenlerden bakalım nasıl yorumlar alacak. Yasak Elma dizisine yeni gelen genç ve güzel oyuncu Aylin Veziroğlu kimdir, daha önce oynadığı diziler neler ? Yasak Elma Selin gerçek adı ne ?



Pazar akşamları izleyenleri televizyon ekranına kilitleyen Yasak Elma dizisi oyuncu kadrosu, izleyenleri büyülemeye devam ediyor. Birbirinden yetenekli ve güzel isimleri ile diziyi dinamik tutan oyuncuların yanında yeni genç isimler de dizi kadrosuna dahil oluyor. Yasak Elma dizisine dahil olan ve güzelliği ile dikkat çeken Aylin Veziroğlu, izleyenlerin radarına takıldı. Yasak Elma izleyicileri hemen dizide Selin karakterine hayat veren güzel oyuncuyu araştırmaya başladı. Yasak Elma Selin gerçek adı ne, yaşı, oynadığı diziler şeklinde pek çok soru soruluyor. Peki, Yasak Elma'nın Selin'i Aylin Veziroğlu hayatı ve oynadığı diziler neler ?



Yasak Elma Selin / Aylin Veziroğlu kimdir ?

Yasak Elma dizisine yeni katılan ve Selin karakterini canlandırmaya hazırlanan genç oyuncu Aylin Veziroğlu hayatı araştırılmaya başlandı. Yasak Elma dizisinde Selin karakterine hayat verecek olan Aylin Veziroğlu'nun gerçek hayatı izleyenlerin odak noktası oldu. Aylin Veziroğlu şimdilerde Yasak Elma dizisinde yer alsa da öncesinde de bazı tiyatro oyunlarında yer almıştır. Aylin Veziroğlu 1997 yılında Kocaeli'nde doğmuştur. Güzel oyuncunun ailesi tiyatrocudur. Genç isim de ailesi gibi tiyatro ile oyunculuk eğitimine başlamıştır. Aylin Veziroğlu, Tabib Odasında eğitim almış ve Tiyatro Kasabası'nda oyunculuk yapmıştır. Kocaeli'de Sevgili Doktor adında bir tiyatro oyununda oynamış ve oynadığı oyun ile beğenileri toplamıştır. Bu oyunun ardından da Yasak Elma dizisinde oyunculuk kariyerine başlamıştır. Aylin Veziroğlu'nun boyu 167 ve kilosu 50'dir. Ayrıca Aylin Veziroğlu 2018 yulında Prangalı Yarım adlı sinema filminde yer almıştır.



Yasak Elma oyuncu kadrosu;

Eda Ece,

Şevval Sam,

Nesrin Cavadzade,

Sevda Erginci,

Şafak Pekdemir,

Onur Tuna,

Gökhan Alkan,

Barış Kılıç,

Nilgün Türksever,

Buse Buçe Kahraman,

Sinan Eroğlu,

Barış Aytaç,

Can Nergis,

Gülenay Kalkan,

Aylin Veziroğlu gibi isimler yer almkatdır.

Yasak Elma hangi kanalda, hangi gün ve saat kaçta yayınlanıyor ?

Yasak Elma dizisi Fox TV ekranlarında Pazar akşamları saat 20.00'de yeni bölümleri ile ekranlara geliyor.