Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam gibi ünlü isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Yasak Elma dizisinde ayrılık rüzgarları esmeye devam ediyor. Diziden sürekli ünlü oyuncular ayrılmaya devam ediyor.

Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam gibi ünlü isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Yasak Elma dizisinde ayrılık rüzgarları esmeye devam ediyor. Diziden sürekli ünlü oyuncular ayrılmaya devam ediyor. Yasak Elma adlı dizide bu sezon oldukça fazla oyuncu değişiklikleri yaşandı. Diziye bir ünlü isim dahil olurken diğer bir ünlü isim ise diziden ayrılıyor. Dizinin oyuncu kadrosundan son olarak Can Nergis'in ayrılacağı duyuruldu. Can Nergis, Yasak Elma dizisinde Mert karakterine hayat veriyor. Bununla birlikte Yasak Elma'nın kadın başrol oyuncularından olan Eda Ece'nin de diziden ayrılacağı gündeme geldi. Yasak Elma'nın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde başarılı oyuncu Eda Ece'nin olmadığı dikkatlerden kaçmadı. Yasak Elma'nın Yıldız'ı Yasak Elma'nın bu akşamki yeni bölümünde yer almıyor. Dizinin izleyenleri Eda Ece'nin bu akşamki bölümde neden olmadığını, artık dizide olup olmayacağını merak etmeye başladı. Yasak Elma Yıldız diziden ayrılıyor mu, Ece Ece diziden çıkıyor mu soruları gündeme oturdu. Yasak Elma Yıldız diziden ayrılıyor mu? Eda Ede Yasak Elma'dan çıkıyor mu?



FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'da ayrılık haberleri bitmek bilmiyor. Yasak Elma dizisinde bu sezon bolca oyuncu değişikliği yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor. Yasak aşkların ve çarpık ilişkilerin anlatıldığı dizide bu defa başrol oyuncu şoku yaşandı. Yasak Elma'nın başrol oyuncu kadrosunda yer alan Eda Ece'nin diziden ayrılacağı söz konusu oldu. 30 yaşında olan başarılı ve güzel oyuncu Eda Ece, Yasak Elma dizisinin en başından beri dizide yer alan ve başrol oynayan oyunculardan biri. Dizinin en sevilen ve ilgi gören karakterlerinden olan Eda Ece, beklenmedik bir durumdan dolayı diziden ayrıldı. Eda Ece'nin yaşadığı ani bir sağlık sorunu sonrasında mecburen dizinin senaryosu değiştirildi. Eda Ece Yasak Elma dizisinde bu akşam yer almayacak. Dizide Eda Ece'yi göremeyenler araştırmaya başladı. Eda Ece Yasak Elma'dan çıktı? Bir daha olmayacak mı?

Yasak Elma Yıldız Diziden Ayrılıyor Mu? Eda Ece Diziden Çıkacak Mı?

Bu akşam 100. bölümünü yayınlayacak olan Yasak Elma dizisinde koronavirüs şoku yaşandı. Dizinin başrol oyuncularından ve Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, dizinin bu akşam yayınlanan bölümünün büyük bir çoğunluğunda yer almayacak. Başarılı oyuncu Eda Ece, sosyal medya hesabından kötü haberi duyurdu. Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece, Instagram hesabı üzerinden takipçilerine ve dizinin izleyenleri, Yasak Elma'da olmadığını duyurdu. Eda Ece'nin neden dizide olmadığını merak edenler ise oyuncuya sormaya başladı. Güzel oyuncu Eda Ece, koronavirüse yakalandığını ve karantinada tedavi gördüğünü belirtti. Koronavirüs testi pozitifi çıkan Eda Ece, çekimlere katılamadı. Test sonucu pozitif çıkan Eda Ece, karantinaya girdi. Karantinada olan güzel oyuncu bir süre evde tedavi görecek. Tedavi süresi devam ederken de dizide yer almayacak. Dizinin senaryosu da Eda Ece olmadan yeniden düzenlendi. Bu akşam yayınlanan Yasak Elma yeni bölümde Eda Ece yer almayacak.



Eda Ece Yasak Elma'ya Geri Dönecek Mi?

Dizinin başrol oyuncusu olan ve en sevilen, komik karakterlerden olan Yıldız'a Eda Ece hayat veriyor. Eda Ece'nin koronavirüse yakalanması ve test sonucunun pozitif çıkmasıyla birlikte Yasak Elma senaryosu baştan aşağı değiştirildi. Eda Ece'nin dizide yer almadığını görenler, Eda Ece'nin iyileştikten sonra diziye dönüp dönmeyeceğini merak etti. Eda Ece'nin tedavisi bittikten sonra sağlık durumu normale dönünce tekrar Yasak Elma'da yer alacağı söylendi. 30 yaşındaki güzel oyuncu Eda Ece, diziden kısa bir süreliğine ayrılmış oldu. Tekrardan sağlığına kavuşunca Eda Ece, Yasak Elma'da yer almaya devam edecek.

Şok eden tanıtım!