TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'ya FOX TV'nin popüler dizisi Yasak Elma'dan oyuncu transferi gerçekleşti. FOX TV ekranlarında yayınlanan yasak aşkların ve çarpık ilişkilerin anlatıldığı Yasak Elma dizisinin başrol oyunc

Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor! Yalı Çapkını 47. Bölümde neler olacak? Seyran, Pelin ile yüzleşiyor!
TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'ya FOX TV'nin popüler dizisi Yasak Elma'dan oyuncu transferi gerçekleşti. FOX TV ekranlarında yayınlanan yasak aşkların ve çarpık ilişkilerin anlatıldığı Yasak Elma dizisinin başrol oyuncuların biri, Uyanış Büyük Selçuklu dizisine transfer oldu. Tarihi dizilerden olan ve Selçuklu dönemini konu alan Uyanış Büyük Selçuklu adlı diziye yeni bir tarihi karakterin gelmesiyle transfer haberleri de gündeme geldi. Uyanış Büyük Selçuklu'dan gelen transfer haberi ile izleyenler heyecanlandı. Uyanış Büyük Selçuklu'ya Kılıçarslan'ın geleceği müjdesi verildi. Bu müjdeli haberle birlikte Uyanış Büyük Selçuklu'da Kılıçarslan'ı kimin oynayacağı, hangi oyuncunun oynayacağı merak edildi. Uyanış Büyük Selçuklu Kılıçarslan'ı Yasak Elma oyuncusu oynayacak!

Buğra Gülsoy, Ekin Koç ve Sevda Erginci gibi başarılı oyuncuların başrol oyuncu kadrosunda bulunduğu Uyanış Büyük Selçuklu dizisine yeni bir karakter dahil oluyor. Diziye yeni bir karakterin dahil olmasıyla, dizide yeni karakteri oynayacak olan oyuncu merak edilmeye başlandı. Uyanış Büyük Selçuklu'da Melikşah'ın Kılıçarslan'ın geleceğini müjdelemesiyle birlikte diziye Kılıçarslan'ın dahil olacağı da belli oldu. Tarihi diziye Kılıçarslan'ın gelmesiyle birlikte dizide Kılıçarslan'ı hangi oyuncu oynayacak araştırılmaya başlandı. Uyanış Büyük Selçuklu'da Kılıçarslan karakterini, Yasak Elma'da oynayan bir oyuncu oynayacak.

Uyanış Büyük Selçuklu Kılıçarslan Kim Olacak? Hangi Oyuncu Oynayacak?

TRT 1 ekranlarının Pazartesi akşamları yayınlanan tarihi dizisi Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde tarihi sıralamaya göre olaylar yaşanmaya devam ediyor. Kronolojik sıraya göre işlenen olaylara göre diziye yeni bir tarihi karakterin katılması bekleniyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Melikşah'ın da son bölümlerde, Kılıçarslan'ın geleceğini müjdelemesi ile birlikte diziye Kılıçarslan'ın geleceği kesinleşti. Kılıçarslan kimdir sorularına yanıt olarak ise, Kılıçarslan; Anadolu Selçuklu Devleti'nin kurucusu Kutalmışoğlu Süleyman Şah'ın oğludur. Ayrıca Kılıçarslan, ikinci Anadolu Selçuklu sultanıdır. İkinci Anadolu Selçuklu sultanı olan Kılıçarslan'ı dizide kimin oynayacağı da merak ediliyor.



Bir süredir Kılıçarslan'ı kimin oynayacağı ile ilgili birçok isim öne çıksa da ve konuşulsa da son gelen haberler doğrultusunda, Kılıçarslan'ı Yasak Elma'nın eski başrol oyuncusu oynayacak. Yasak Elma'da ölerek diziden ayrılan karakter, Uyanış Büyük Selçuklu'da ikinci Anadolu Selçuklu sultanı Kılıçarslan'ı oynayacak.

Yasak Elma dizisinde Halit Argun karakterine hayat veren başarılı oyuncunun Uyanış Büyük Selçuklu'da oynamaya başlayacağı öne sürüldü. Yasak Elma'da Halit Argun'a hayat veren Talat Bulut, Uyanış Büyük Selçuklu'da Kılıçarslan rolünü oynayacak. Başarılı oyuncu Talat Bulut, Yasak Elma'daki başarılı performansının ardından şimdi de TRT 1'in tarihi dönem dizisinde rol almaya başlayacak. Kılıçarslan'ın diziye gelmesiyle birlikte Talat Bulut'u ekranlarda yeniden görmeye başlayacağız.

Kılıçarslan Kimdir?

Kılıçarslan, ikinci Anadolu Selçuklu sultanıdır. Öte yandan Kılıçarslan, Anadolu Selçuklu Devleti'nin kurucusu Kutalmışoğlu Süleyman Şah'ın oğludur. Kılıçarslan'ın hangi yıllar arasında yaşadığı da merak ediliyor. Kılıçarslan hangi yıllarda yaşamıştır sorusuna ise, Kılıçarslan'ın 1079- 1107 yılları arasında yaşadığını söyleyebiliriz. Kılıçarslan 1079 yılında doğmuştur ve 13 Temmuz 1107 yılında ölmüştür. Kılıçarslan, dedesi Kutalmış'tan döneminden beri devam eden taht mücadelesini devam ettirmiştir. Kılıçarslan, Büyük Selçuklu tahtını ele geçirmeye çalışarak Musul'u ele geçirmiştir.



Talat Bulut Kimdir?

Şimdilerde Uyanış Büyük Selçuklu'da Kılıçarslan'a hayat verecek olan Talat Bulut'un kim olduğu, hayatı ve yaşı merak ediliyor. Talat Bulut son olarak Yasak Elma dizisinde Halit karakterine hayat vermiştir. Yasak Elma'da Halit karakterine hayat veren Talat Bulut pek çok dizide yer almıştır. Talat Bulut, 23 Mart 1956 yılında Kars'ın Sarıkamış ilçesinde doğmuştur. Karslı olan Talat Bulut, 64 yaşındadır.Talat Bulut, Hacettepe Üniversitesi, Elektronik Mühendisliği bölümünde okurken okulu 2. sınıfta yarıda bırakmıştır. Mühendislik bölümü yarıda bırakan Talat Bulut, oyunculuk eğitimleri almaya başlamıştır.Talat Bulut'un ilk kamera önü deneyimi Hazal adlı film ile olmuştur. Talat Bulut'u tiyatrodan kamera önüne geçmesi için güzel oyuncu Türkan Şoray teşvik etmiştir. Talat Bulut, Pınar Afşar ile evlidir. Pınar Afşar Bulut ile evli olan Talat Bulut'un Hazal adında bir kız çocuğu vardır. Talat Bulut'un boyu 1.75m ve kilosu 79 kg'dir.

Talat Bulut Rol Aldığı Diziler

Yasak Elma / Halit / 2018
Göç Zamanı / Yılmaz / 2015
Göç / Yılmaz / 2012
Kasaba / Mümtaz / 2009
Annem / Musa / 2007-2008
Saklambaç / Coşkun / 2005
Aşk Olsun / Timur / 2003