Diziler arasında transferler yaşanmaya devam ediyor. Bir diziden diğerine geçen oyuncular, diziler arasında heyecan yaratmaya başladı.

Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor… Sakla Beni 4. Bölümde neler olacak? İncila, Mete’yi tehdit ediyor…
Diziler arasında transferler yaşanmaya devam ediyor. Bir diziden diğerine geçen oyuncular, diziler arasında heyecan yaratmaya başladı. Yasak Elma dizisinde ise ayrılık rüzgarları esmeye devam ediyor. Yasak Elma dizisinde yer alan oyuncular, başrol veya yardımcı oyuncu fark etmeden devamlı diziden çıkmaya devam ediyor. Yasak Elma'da ayrılık rüzgarları yaşanırken diğer bir dizide ise oyuncu kadrosuna yeni oyuncular eklenmeye devam ediyor. Arıza dizisine, Yasak Elma dizisinden bir oyuncu geldi. Yasak Elma dizisinden ayrılan Mert Altınışık yani dizinin Mahmut'u, Arıza dizisinde oynayacak. Yasak Elma'nın Mahmut'u Arıza'ya transfer oldu! Arıza dizisine yeni gelen oyuncu kim? Rolü ne?



FOX TV'nin reyting rekortmeni dizilerinden olan ve yasak aşkların konu edildiği Yasak Elma dizisinden her hafta farklı bir oyuncu ayrılıyor. 100 bölümü geçen Yasak Elma, izlenme konusunda hala pek çok diziden daha iyi olmasına rağmen oyuncu konusunda yerinde duramıyor. Yasak Elma dizisinden başrol, yardımcı oyuncu demeden devamlı olarak oyuncular ayrılıyor. Öte yandan dizideki oyuncular, diziden ayrılır ayrılmaz başka dizilerde rol almaya başlıyor. Yasak Elma dizisinin başarılı yardımcı oyuncularından biri, Arıza dizisinde rol almaya başlayacağını duyurdu. Yasak Elma son bölümde dizide ölen karakter, diziden çıktı.



Yasak Elma dizisinde Şahika'nın tuzağına düşen Mahmut, diziden ölerek çıktı. Yasak Elma'da eve hırsız gibi giren ve Şahika'yı öldürmek için plan yapan Mahmut, kendisi tuzağa düştü ve öldü. Şahika'yı dizide kim öldürmek isterse kendisi ölüyor. Yasak Elma dizisinde Mahmut karakterine ise Mert Altınışık hayat veriyordu. Beni Affet dizisiyle ünlenen Mert Altınışık, Yasak Elma'dan Arıza'ya transfer oldu. Yasak Elma'nın Mahmut'u artık Arıza dizisinde oynayacak.



Mert Altınışık Kimdir?

Şimdilerde Yasak Elma'da canlandırdığı Mahmut karakterinin ölmesiyle diziden ayrılan Mert Altınışık, Arıza dizisine transfer oldu. Arıza dizisinde oynayacak olan başarılı oyuncu Mert Altınışık kimdir, hayatı, yaşı ve nereli olduğu merak edildi. Beni Affet dizisiyle ünlenen Mert Altınışık, 14 Mayıs 1986 yılında Bursa'da doğmuştur. 34 yaşındaki Mert Altınışık, Bursa'da doğup büyümüştür. Mert Altınışık memleketi olan Bursa'da eğitim ve öğretimini tamamlamıştır. Yasak Elma'nın Mahmut'u Mert Altınışık, Bursa Uludağ Üniversitesi Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Özellikle tiyatro ile ilgilenen ve pek çok tiyatro oyununda yer alan Mert Altınışık'ın en uzun soluklu dizisi ise Beni Affet olmuştur. Günlük dizi olan Beni Affet dizisinde Kemal karakterine hayat vermiştir. Sonrasında Hercai dizisinde de rol alan Mert Altınışık, bir süredir de Yasak Elma dizisinde Mahmut karakterini oynuyordu. Başarılı oyuncu Mert Altınışık son dönemlerin popüler olmaya başlayan isimlerinden biri oldu. Yakışıklı oyuncu Mert Altınışık, Arıza dizisinde oynayacak.

Mert Altınışık'ın özel hayatı da sık sık soruluyor. Mert Altınışık evli mi değil mi merak ediliyor. Mert Altınışık, evli değildir ve çocuğu da yoktur. Mert Altınışık'ın boyu 1.87 metredir.