Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin, üçüncü sezonuna yeni konusu ve yeni oyuncuları ile başladı. Yemin'de Emir’in eşi Reyhan’ın ölümünden sonra annesiz kalan bebeğine bakmak için konağa Cavidan Hanım sayesinde Feride diye biri girdi.

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin, üçüncü sezonuna yeni konusu ve yeni oyuncuları ile başladı. Yemin'de Emir’in eşi Reyhan’ın ölümünden sonra annesiz kalan bebeğine bakmak için konağa Cavidan Hanım sayesinde Feride diye biri girdi. ancak Feride'nin böbrek nakli olması gereken abisi vardır fakat yengesi oldukça kötü biridir. Peki Yemin Yemin Feride’nin Yengesi Kimdir? Gerçek adı ne? Hülya Aydın kaç yaşında



Yemin dizisinin yeni sezonunda Emir ve Reyhan'ın bebeklerine bakmak için Cavidan sayesinde gelen Feride'nin hasta bir abisi vardır. Abisi böbrek hastasıdır ve nakil olması bunun içinde yüklü miktarda paraya ihtiyaç vardır. Feride de abisini kurtarmak için Cavidan Hanım'ın verdiği 1 milyon tl çeki alır. Ona gerekli olan 500 bini çeker ve yengesine verir. Ancak bu yardım sonrası Feride abisinin yanına gitmez, yengesi de parayı ameliyat için kullanmaz. Bir hayli paragöz olan Feride'nin yengesi eşini göz göre göre ölüme terk eder. Feride bu gerçeği öğrenemez. Abisi son kez görüşmek, verdiği paraya ne olduğunu anlatmak istediğinde yengesi buna engel olur ve kocasının ölmesinin herkes için çok daha iyi olacağını söyler. Para için eşinin ölümünü göz göre göre izleyen vicdansız yenge, diziye yeni bir kötü karakter olarak dahil oldu. Hal böyle olunca Yemin Feride'nin yengesine hangi oyuncu hayat veriyor?



TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor! TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor!


Yemin'in Feride'sinin yengesi Hülya Aydın kimdir?



Yemin dizisinde Feride’nin vizcdansız kötü kalpli yengesine hayat veren oyuncu Hülya Aydın’dır. 26 Mayıs 1975 yılında dünyaya gelen Hülya Aydın şuan 45 yaşındadır. Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Sofita menajerlik oyuncusu olan Hülya Aydın Mucize Doktor dizisini seyreden seyirciler yakından tanıyacaklardır. Doktor Ali Vefa’nın annesini Mucize Doktor Dizisinde Hülya Aydın canlandırmıştır. Ayrıca; Oflu Hoca Trakya da sinema filminde rol alan oyuncu, Sevda Kuşun Kanadında, Bozkır, Arka Sokaklar gibi projelerde yer alan Hülya Aydın Yemin Dizisinin 3. Sezonunda diziye dahil olmuştur ve Feride karakterinin abisinin eşi olarak dizide yer alıyor.



Feride'nin yengesinin ne gibi kötülükler yapacağını ilerleyen bölümlerde izleyip göreceğiz.