Yeni Hayat dizisi yeniden başlayacak mı? Başka kanala mı geçecek her yerde aranmaya başladı. Kanal D ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan Yeni Hayat dizisi başta farklı konusu ve oyuncu kadrosuyla bir hayli dikkat çekmişti.

Yeni Hayat dizisi yeniden başlayacak mı? Başka kanala mı geçecek her yerde aranmaya başladı. Kanal D ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan Yeni Hayat dizisi başta farklı konusu ve oyuncu kadrosuyla bir hayli dikkat çekmişti. Ancak Mucize Doktor, Bir Zamanlar Çukurova dizilerinin yeni sezonlarının başlaması Yeni Hayat'ı kötü etkilemiş hatta dizinin reytingleri 2 oranına kadar gerilemişti. Bu nedenle Kanal D'de Yeni Hayat dizisinin fişini çekmişti. Bu kararın ardından Yeni Hayat'ın 9. bölümünde final yapmasına karar verildi.

Serkan Çayoğlu, Devrim Nas, Nilperi Şahinkaya ve Melisa Aslı Pamuk'un başrollerini paylaştığı Yeni Hayat 29 Ekim Perşembe akşamı ekranlara gelen 9. bölümüyle final yapıyor. İzleyiciler ise Yeni Hayat dizisi yeniden başlar mı? Tekrar yayınlanır mı merak ediyor.

Yeni Hayat neden final yaptı?

Yukarıda da söylediğimiz gibi başta kötü gitmeyen ve merak uyandıran Yeni Hayat dizisi zaten sabit bir izleyici kitlesi olan Mucize Doktor, Bir Zamanlar Çukurova gibi dizilerin gölgesinde kaldı. Dizinin düşen reytingleri maliyetini karşılamayınca final kararı gecikmedi ve yENİ hayat 9. bölümde ekranlara veda etti.

Yani Yeni Hayat düşük reytingleri nedeniyle final yaptı.

Öte yandan farklı bir konusu olmasına rağmen senaryo akışında sıkıntılar olan Yeni Hayat, izleyicide merak uyandıramadı. Bu da dizinin final yapmasına gittiği yolu daha açık hale getirdi.

Yeni Hayat başka kanala geçer mi?

Ne yazık ki böyle bir durum mümkün değil. Çünkü Yeni Hayat dizisinin hem ekran hem de sosyal medya reytingleri bir hayli düşük. Haliyle kanallar böyle bir diziye yatırım yapmak istemeyecektir.

Kısacası Yeni Hayat dizisi final yaptıktan sonra tekrar başlar mı yeniden yayınlanır mı gibi sorulara hayır yanıtını verebiliriz.