Ziraat Bankası reklamında kim oynuyor sorusu Ziraat BAnkası 2021 yılı Sen Hep Gülümse sloganı altında Kemal Sunal ile bir reklam paylaşması sonrasında merak konusu olmuşken, hayatını kaybeden Kemal Sunal Ziraat Bankası reklamında kim oynuyor sorusu da ber

RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda! RTÜK'ün Yasaklayacağı Dizilerin Listesi Paylaşıldı! Reyting Rekorları Kıran Dizilere Veda!
Ziraat Bankası reklamında kim oynuyor sorusu Ziraat BAnkası 2021 yılı Sen Hep Gülümse sloganı altında Kemal Sunal ile bir reklam paylaşması sonrasında merak konusu olmuşken, hayatını kaybeden Kemal Sunal Ziraat Bankası reklamında kim oynuyor sorusu da beraberinde geldi. Ziraat BAnkası reklamında Kemal Sunal'ı kim oynuyor kim canlandırıyor sorusu ve nasıl kemal Sunal'a benzetilmiş sorusunun yanıtı sizlerle...

Ziraat Bankası 157. yılı şerefine özel olarak hazırladığı reklam filminde Kemal Sunal'ı kendilerine örnek göstererek reklam oluşturdu. Biz de sizler için Ziraat Bankası reklamında kimin oynadığını Kemal SUnal'ı kimin canlandırdığını açıklamak istedik.

#SenHepGülümse hasthaagi ile oluşturulan video da Kemal Sunal'ı canlandıran oyuncu kim sorusunun yanısıra Kemal Sunal'ın bire bir benzetildiği tekoloji de hangisi sorusu da yanıtı yaptığımız araştırmalar dğrultusunda haberimizde.

Kemal Sunal 2021'e geldi


2000 senesinde bindiği uçakta kalp krizi geçiren Kemal Sunal2ı o gün kaybetmiştik. Ziraat Bankası 2021 yılı 157. yıl kutlaması şerefine reklam filminde Kemal Sunal'a yer verdi. Pek bu nası oldu. Ziraat bankası reklamındaki oyuncu Kemal Sunal mı? Ziraat BAnkası reklamında Kemal Sunal'ı kim canlandırıyor Hangi teknoloji ile bire bir benzetilmiş... İşte detaylar....

Ziraat BAnkası reklamında Kemal Sunal2ı oynayan kim?


Ziraat Bankası reklamında Mehmet Kurt'a 2.5 saat boyunca süren makyaj ile Kemal Sunal'a benztilmişken, Gözler çekimler sonrası ünlü oyuncuya çevrildi. Mehmet Kurt reklam ve çekimler ile alakalı yaptığı açıklamasında ' “Kemal Sunal’ı canlandırmak benim için onur ve gururdur. Öyle usta bir ismi canlandırıyordum ki, hata yapmaktan korktum. O yüzden çok sade ve temiz oynamaya çalıştım” dedi.

Kemal Sunal'ı 2021'e taşıyan teknoloji ne


Ziraat BAnkası Kemal Sunal reklamında kullanılan teknolojinin adı Deep Fake olmakta iken, video ya da resimden esinlenerek yağay sinir ağları tarafından oluşturulan görüntüsünün başka bir oyuncuya aktarılmasıdır. İşt bu şekilde teknolojiyi kullanan Ziraat Bankası reklamı yayınlandığı günden beri merakla araştırılmaktaydı. Deepfakes, "deep learning" (derin öğrenme) ve "fake" (sahte) kelimelerden türetilmiş bir birleşik kelimedir.