Bim 27 eylül 2019 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Birbirinden farklı ürünler ile müşterilerine hizmet verecek olan Bim mağazalarında bu hafta neler var, hangi ürünler ne kadara satılıyor ve ürünlerin özellikleri nedir? Taşınabilir sarj alaet

Bim 27 eylül 2019 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Birbirinden farklı ürünler ile müşterilerine hizmet verecek olan Bim mağazalarında bu hafta neler var, hangi ürünler ne kadara satılıyor ve ürünlerin özellikleri nedir?



Taşınabilir sarj alaeti 10,000 mAh



Philips markası tarafından üretilen 10,000 mah kapasiteli ve type-c ayrıca micro usb çıkışlı akıllı şarj desteği 27 eylül 2019 tarihinde Bim mağazalarında yerini alacaktır. 59,90 TL'lik fiyat etiketi ile satışan çıkacak olan ürünü satın alırken iade işlemleri için fişini almayı unutmayınız.





Fakir marka saç kurutma makinesi



27 eylül 2019 tarihinde Bim mağazalarına gelecek bir diğer ürün ise Fakir markası tarafından üretilen saç kurutma makinesi oluyor. 2 farklı hız ayarı, 3 farklı sıcaklık ayarı, soğuk fön ayarı, hava yönlendirici başlığı gibi özellikleri bulunan kurutma makinesi 79,00 TL'lik fiyat etiketi ile satışa sunulacak.





Kumtel cam set üstü ocak



Bir diğer aktüel ürün ise Kumten cam set üstü ocak oluyor. 6 mm cam, otomatik çakmaklı, kolay temizlenebilir siyah cam yüzey ve doğalgaz ayarlı, lpg dönüşümüne uygun olarak tasarlanan ürün 299 TL'lik fiyat etiketi ile satışa çıkacaktır.





Kumtel mini fırın



1420 watt güç kapasitesi 32lt iç hacim, 1 adet köşeli tepsi ve 2 yıl garantili olaran 27 eylül 2019 tarihinde bim mağazalarında satışa sunulacak dikkat çeken ürünler arasında yer almaktadır.

TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor! TRT İzleyicileri Üzdü! Sevilen Dizi İki Hafta Sonra Final Yapıyor!