MEB, Bilgisayar başvuru ekranı açılıyor. Acun Ilıcalı tarafından TV8 ekranlarında yapılan yardım gecesiyle toplanan 10 Milyon kadar ödeme ile bir çok yardım sever kişinin verdiği Bedava Laptop, Tablet ve Bilgisayar kampanyası erişime açılıyor.

MEB, Bilgisayar başvuru ekranı açılıyor. Acun Ilıcalı tarafından TV8 ekranlarında yapılan yardım gecesiyle toplanan 10 Milyon kadar ödeme ile bir çok yardım sever kişinin verdiği Bedava Laptop, Tablet ve Bilgisayar kampanyası erişime açılıyor. MEB tarafından ihtiyaç sahibi olan kişilere verilecek laptop için MEB başvuru ekranı açıyor.

Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak! Emekliye Müjde: TC Kimlik İle Ödeme 19.000 TL Olarak Hesaplara Yatacak!


MEB Bedava Bilgisayar başvuruları başlıyor!



Milli Eğitim Bakanlığı, TV8 ekranlarında yayınlanan Acun Ilıcalı laptop kampanyası başvuruları alıyor. Bir çok öğrencinin evinde Laptop olmadığı için uzaktan eğitime katılamıyor. Bunun üzerine TV8 ekranlarında bir yardım kampanyası başlatılmış olup tanesi 3000 TL olan Bilgisayarlar ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırılacak. Ulaştırma işini Acun Ilıcalı Milli Eğitim bakanlığına bıraktı ve Bedava Bilgisayar kampanyası başvurusu MEB tarafından üstenildi. MEB, Bedava Bilgisayar için şartları açıkladı.



Ücretsiz Bilgisayar almak için 4 soru sorulacak;



1- Evinde internet var mı?



2- Evinde televizyon var mı?



3- Evinde Bilgisayar var mı?



4- Evde okul çağında kaç kardeşiniz var?



MEB, ücretsiz Bilgisayar vermek için bu soruları soracak. Evinde internet, evinde televizyon, evinde bilgisayar ve evinde okula giden öğrenci sorularına verilecek yanına göre başvurular alınacak. MEB, Bedava Bilgisayar kampanyası için Pazartesi günü başvuruları alacak. MEB'den ilk gelen bilgilere göre evinde Laptop, Tablet ve Bilgisayar olmayan kimse kalmayacak ve herkese Bilgisayar verilecek. Hem Hazine ve Maliyet Bakanlığı hem de MEB ortak çalışması sonucu Bilgisayarsız ev kalmayacak.



147 Numaralı Telefonları kitlemeyin!



MEB, henüz Bedava Bilgisayar için adres vermedi. Bu adres duyurusu da ilan365'de olacak. Sizde ilan365.net buraya tıklayarak çıkan sayfada Bildirimlere izin ver diyerek Laptop başvuru ekranı gelir gelmez cebinize alabilirsiniz. Ancak MEB ile yaptığımız görüşme de 147 numaralı telefonu öğrencilerin yada velilerin boş yere rahatsız etmemesi bizden özel olarak istendi. Sizde ilan365 takip ederek başvuru ekranını bekleyin. Herhangi bir telefon aramanıza gerek yok.



Başvurdum Sonuç bekliyorum henüz yok!



MEB, herhangi bir adreste Bedava Laptop başvuru yaptırmıyor. Sosyal medyada biz başvurduk sonuç bekliyoruz, 45 dakikadır sonuç bekliyoruz gibi bilgiler yanlış olarak öğrencilere ve velilere aktarılıyor. daha önce dediğimiz gibi başvuru ekranı Ana Sayfa'dan Bildirim'e izin ver diyerek cebinize yolluyacağız.



Ayrıca bu haber Facebook veya Twitter adresinizden paylaşarak herkesi bilgilendirebilirsiniz. MEB'i ne kadar rahatsız edersek Bilgisayar o kadar geç gelecek ve dediğimiz gibi Bedava Bilgisayar almak için Başvuru Ekranı bekleyin ve telefon açmayın.