1 Ocak hangi burç? 1 Ocak hangi burç olur? 1 Ocak'ta doğanların burcu ne olur. Merakla beklenen burçları sizler için derledik.

1 Ocak hangi burç? 1 Ocak hangi burç olur? 1 Ocak'ta doğanların burcu ne olur. Merakla beklenen burçları sizler için derledik. Peki 1 Ocak hangi burç olur. 1 Ocak doğanların burcu ne oluyor yükseli ne? 1 Ocak kadını ve erkeği sizler için araştırdık.

Türkiye'nin yüz ölçümü yaklaşık 780 bin kilometrekareyken en büyük il Konya'nın yüz ölçümü yaklaşık kaç kilometrekaredir Türkiye'nin yüz ölçümü yaklaşık 780 bin kilometrekareyken en büyük il Konya'nın yüz ölçümü yaklaşık kaç kilometrekaredir


1 Ocak Hangi Burç?



Burçlar, doğum tarihlerine göre belirlenmektedir. 22 Aralık-21 Ocak tarihleri arasındaki dönem Oğlak burcuna denk gelmektedir. ‘’1 Ocak Hangi Burç’’ sorusuna yanıt arayanlar için Oğlak burcunun olumlu ve olumsuz yönlerini araştırdık. 1 Ocak Oğlak burcunun özellikleri nelerdir? İşte detaylar…



1 Ocak hangi burç sorusunun yanıtı Oğlak burcudur. 22 Aralık-21 Ocak tarihleri arasında dünyaya gelen kişiler oğlak burcunun özelliklerini taşımaktadır. Doğum saatine göre de yükselen burç belirlenmektedir. 1 Ocak doğumlu kişiler Oğlak burcu olduğu için yönetici gezegenleri Satürndür. Toprak grubunda yer alan Oğlak burçları güvenilir ve dürüstlükleriyle öne çıkmaktadır. Oğlaklar çalışkan insanlardır, tembellikten hiç hoşlanmazlar. Bu nedenle işleri hayatlarının odak noktasıdır. İnsan ilişkilerindeyse; ciddi, güvenilir ve sabırlıdırlar. Azimli yapılarıyla dikkat çeken Oğlaklar çok iyi sır saklarlar. Sorumluluk sahibi oldukları için çevrelerine güven verirler.



En olumsuz yönleriyse; aşırı kuşkucu yapılarıdır. Oğlak burçları hiçbir şeyi unutmaz ve kolay kolay affetmez. Bu nedenle kindar oldukları düşünülmektedir. Yalnızlıklarına düşkün olan Oğlaklar, sahte ilişkiler kurmaktan kaçınır. Oğlak burcu kadınları neşeli ve dürüsttür. Karamsarlığa meyilli yapıları nedeniyle insan ilişkilerinde çekimser kalmayı tercih eder. Tam bir görev insanı olan Oğlak kadınları, ailesine çok düşkündür. Disiplinli ve çalışkanlığı sayesinde iş hayatında başarılı olur. Kurallarına sıkı sıkıya bağlıdır. Düzenli ve hesaplı oldukları içinde birikim yapmaya meyillidir. Güçlü bir kişiliği vardır. Oğlak burcu erkekleri de sözünün eri insanlardır. Bir yola çıktıklarında asla geri dönmezler.



Emin olmadıkları hiçbir adım atmamaya özen gösterirler. Bu nedenle çevrelerinde güvenilir ve sadık insanlar olarak tanımlanmaktadır. İşlerine çok düşkün olan Oğlak erkekleri, korumacıdır. Prensiplerine sıkı sıkıya bağlı olduğu için zaman zaman yorucu olabilir. Duygularını göstermeyi sevmeyen Oğlak erkekleri katı ve soğuk görünümlerinin altında merhametli ve sevecendir.