17 Ocak Burç yorumları. 17 Ocak 2020 cuma günlük burç ve astroloji yorumu.

17 Ocak Burç yorumları. 17 Ocak 2020 cuma günlük burç ve astroloji yorumu. Burç yorumları ne diyor? 17 Ocak cuma günlük burç ve astroloji yorumu. 17 Ocak cuma burçlar sizlerle. 17 Ocak cuma günlük burç ve astroloji yorumu sizlerle.



17 Ocak Burç Yorumları



Astroloji uzmanları tarafından 17 Ocak burç yorumları açıklandı. Peki, günlük burç yorumunuza göre aşk, sağlık ve para konularında sizi neler bekliyor? Merkür’ün Kova burcuna geçmesinin olumlu ve olumsuz yönleri neler olacak? Venüs Balık burcunda ilerliyor.



17 Ocak 2020 Cuma Burç Yorumları!



2020’nın Ocak ayı gökyüzünde hareketli ve yoğun gelişmelere sahne olmaya devam ediyor. Venüs’ün Balık burcuna geçişi ve Merkür’ün Kova burcundaki yolculuğu başlamış bulunuyor. Ayrıca, Ay Tutulmasının etkileri de hafta boyunca devam edecek. Aşkın gezegeni Venüs’ün Kova burcundaki hareketini tamamlayarak Balık burcuna geçişinin olumlu yönde etkileri olacak. Özellikle sevginin yansıtılması ve ilişkiler düzeyinde destekleyici konumda bulunuyor. Çevrenizdeki insanlara karşı daha ılımlı ve sevecen bir yaklaşım içerisine girebilirsiniz. Hayatını düzene sokmak isteyen ateş grubu burçları Aslan, Koç ve Yay cephesinde yeni atılımlar gerçekleşecek.



İlgiyle takip edilen 17 Ocak burç yorumlarını sizler için hazırladık. Bu sürecin en şanslı burçlarından biri Boğa olacak. Özellikle, arkadaşlarınız ve aileniz tarafından destekleneceksiniz. Bir süredir, hayatınızda ikileme düştüğünüz, kendinizden şüphe ettiğiniz sancılı bir süreç yaşıyordunuz. Gerekli motivasyonu bulmakta zorlanıyordunuz. Sosyal hayatınızdaki gelişmeler yaşam enerjinizi ve tutkunuzu tetikleyici görev üstlenecek. Hava grubu burçlarından İkizler ve Kova cephesindeyse; yaratıcılığın ön plana çıkacağı bir dönem yaşanacak. Romantizm yüklü anlar yaşamaya hazırlansanız iyi olur. Zira, aşk kapınızı çalmak üzere bulunuyor. Sadece seçeneklere karşı açık olmaya özen göstermelisiniz.



Başak burçları da kabuklarını kırmaya hazırlanıyorlar. Venüs, önümüzdeki altı ay boyunca sizi destekleyecek. Yeni bir ilişkiye başlayabilir ya da halihazırda devam eden ilişkinizi evlilikle taçlandırabilirsiniz. Sağduyu ve özverinin hakim olduğu kişisel ilişkiler geliştireceksiniz. Teraziler de aşk konusunda şanslı bir ay yaşayacaklar. Flört etme arzunuzu sonuna kadar tatmin edeceğiniz, eğlenceli ve keyif alacağınız günler başlıyor.



17 Ocak 2020 Cuma KOÇ Burç Yorumu:



Kişiselliğinizi vurgulayacak işlerden hoşlanıyorsunuz. Bugün kendinizle ilgili bir takım değişimler içindesiniz. Planladığınız çalışmalar için bol fırsatlı bir gün. Kendinize taviz vermek isteyecek ve öz benliğinizi besleyecek çalışmalar yapacaksınız. Endişelerden uzak yaşama tarzınızı benimseyeceksiniz.



17 Ocak 2020 Cuma BOĞA Burç Yorumu:



Kararlarınızı kendi başınıza vermekten hoşlandığınız için, deneyimleriniz önem kazanıyor. Bugün, birlikte olduğunuz kişilere görüşlerinizi belirtmeden önce, olaylara temkinli bir şekilde yaklaşmalısınız. Sevgi konusunda yaklaşımlarınızı; geçmiş deneyimlerinizden yola çıkarak irdeleme şansına sahip olacaksınız.



17 Ocak 2020 Cuma İKİZLER Burç Yorumu:



Maddesel konularda, duygusal paylaşımlara uzak davranıp çevrenizde gizemli hava estiriyorsunuz. Bugün, partnerinizin siz yaklaşımlarına karşı kayıtsız değilsiniz. Fakat finans konularıyla ilgili pürüzlerinizde ondan yardım alabilirsiniz. İçinize kapanmak sizi ruhsal anlamada zarar verebilir.



17 Ocak 2020 Cuma YENGEÇ Burç Yorumu:



Partnerinizle ilişkilerinizde, farklı durumlar söz konusu olacak. Onun sizinle konuşmayı denemesi, bazı fikir ayrılıklarınızı gündeme getirecektir. Uzun süredir devam eden ve kafanızı meşgul eden pürüzlerden kurtulmayı denemelisiniz. Bugün, tüm ayrıntıları gündeme getirme şansına sahip olacaksınız.



17 Ocak 2020 Cuma ASLAN Burç Yorumu:



Kişisel egonuzu bastırmak zorunda kalmak sizi olumsuz etkileyecektir. Duygularınızı paylaşma ihtiyacı içindesiniz. Yeni dostlukların size sağlayacağı avantajları görmezden gelmemelisiniz. Bugün, birlikte çalışacağınız kişilerin size yaklaşımlarını önemsemeli ve duygusal olaylarını takibe almalısınız.



17 Ocak 2020 Cuma BAŞAK Burç Yorumu:



Bugün duygusal yaşantınızı entellektüel çalışmalarla süsleyebilirsiniz. Bulunduğunuz topluluklarda kendinizi ifade etmeyi yeğlemelisiniz. Partnerinizin üzerinizde baskı kurmasını önlemek sizin elinizde. Sistemli davranışlarınızla bağdaşmayan çalışmalar, canınızın sıkılmasına neden olabilir, dikkatli olun.



17 Ocak 2020 Cuma TERAZİ Burç Yorumu:



Partnerinizin duygularından etkileneceğiniz bir gün. Onun öncülük ettiği konularda, farklı bakış açınızı sunabilirsiniz. Tepki almaktan korkmamalısınız. Ortaklıkların her zaman olumlu sonuç vermeyeceğini baştan kabul ederseniz, yaşadığınız hayal kırıklıklarına karşı önleminizi almış olursunuz.



17 Ocak 2020 Cuma AKREP Burç Yorumu:



İletişim konularına yönetici bir ruhla yaklaşmanız; olaylara hakim olmanızı sağlarken, mantıklı ve duyarlı yaklaşımlarınız olumlu hedefleri de beraberinde getiriyor. Kişisel deneyimlerin önemli olduğunu her fırsatta vurguluyor ve planlı davranıyorsunuz. Tenkit kabul etmeyen tavırlarınız önemli.



17 Ocak 2020 Cuma YAY Burç Yorumu:



Bugün, çok çabuk öfkelenebiliyorsunuz. Çeşitli organizasyonlara katılarak, enerjinizi ortaya çıkaracaksınız. İradenizin gücü konunda tartışma kabul etmiyorsunuz. Maddesel konularda istediğiniz performansı yakalamak istiyor fakat , kişisel çabalarınızı engelleyecek durumlar ortaya çıkıyor.

Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir? Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir?


17 Ocak 2020 Cuma OĞLAK Burç Yorumu:



Kendinizi rahat ifade edeceğiniz bir gün. Bulunduğunuz ortamlarda ortak çalışmalara katılmak isteyeceksiniz. Sezgisel yeteneğinizi kullanmak için uygun ortamlar yakalayacaksınız. Bugün, hırslı davranışlarınız ortaya çıkacak ve evinizle ilgili bir takım aktiviteler içinde olacaksınız.



17 Ocak 2020 Cuma KOVA Burç Yorumu:



İletişim ve çevresel konularda ortak kombinasyonlar içindesiniz. Kısa yolculuklar ve görüşmeler yapacağınız kişilerin kazançlarınıza katkıları olabilir. Ek gelirler elde etmek istiyorsanız, ufkunuzu genişletmeli ve olaylara sabit bakmaktan vazgeçmelisiniz. Bugün, çeşitli kaynaklar gündeme gelebilir.



17 Ocak 2020 Cuma BALIK Burç Yorumu:



Bugün Ay'ın konumu, maddesel kazançlarınızı farklı bir biçimde etkiliyor. Hırslı ve güçlüsünüz. Elinizde olanakları kendi lehinize olumlu bir şekilde aktarabiliyorsunuz. Hoşnut olmadığınız şartları kolayca bertaraf etme şansına sahipsiniz. Üstün nitelikli kişilerle iş birliği içinde olacaksınız.