18 Mart resmi tatil mi ? 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü olarak kutlanacak iken vatandaş şu sıralar 18 Mart bankalar açık mı ? 18 Mart 2021 Perşembe PTT, kargolar, eczaneler açık mı ? sorusuna sorarken 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi? soru

18 Mart resmi tatil mi ? 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü olarak kutlanacak iken vatandaş şu sıralar 18 Mart bankalar açık mı ? 18 Mart 2021 Perşembe PTT, kargolar, eczaneler açık mı ? sorusuna sorarken 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi? sorusunu da soruyor. Peki 18 Mart Perşembe resmi tatil mi bankalar açık mı?

Coşku ile kutlanmaya hazırlanılan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin sene dönümü Yarın perşembe gününe denk gelirken Çanakkale zaferinden kutlamalarında şehitler ve bütün gazilerimiz için saygı duruşu yapılacak. Mevcut pandemi sebebiyle kutlama yapılamayacak olsa da Herkes bu coşkuyu evlerinde ya da işyerlerinde paylaşacak. İşte halbu iken 18 Mart 2021 perşembe resmi tatil mi ? 18 Mart Perşembe bankalar,  PTT açık mı ?soruları da beraberinde bugün aranmaya devam edecek.

18 Mart resmi tatil mi


18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi ? sorularını soran vatandaş 18 Mart Perşembe bankalar açık mı?  postane açık mı? sorularını da sormaya devam ederken, 18 Mart perşembe resmi tatiller arasında yer almıyor. Gerek kamu kuruluşlarında çalışan gerekse de işlem yapmak isteyen vatandaş 18 Mart Perşembe günü bütün işlerini gerçekleştirebilecek.  18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil değil.

18 Mart bankalar PTT açık mı?


Ülkemizin en büyük zaferlerinden olan 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlamaları mevcut pandemi sebebiyle yapılamayacak. Resmi tatillere göre Çalışma programlarını belirlendiği günler arasına 18 Mart Çanakkale Zaferi girmemekte ve bu sebepledir ki yarın PTT bankalar kargolar, hastaneler, eczaneler gibi birçok kurum ve kuruluş aynı çalışma sistemlerine devam edecekler.

18 Mart Perşembe kargolar açık mı?


18 Mart Perşembe normal işleyişine devam edecek olan kurumlar arasında Kargo larda dahil. Yani 18 Mart Perşembe günü kargolar açık ve mevcut çalışma saatleri arasında mesai de olacaklar