Astrolojide burçlar doğum tarihlerine göre belirlenmektedir. Peki, 18 Ocak hangi burçtur sorusunun yanıtı nedir? 18 Ocak doğumlu kişilerin yükselen burcu nasıl belirlenir? Oğlak burcu en iyi hangi burçlarla anlaşır? Oğlak burcunun özellikleri nelerdir? İ

Astrolojide burçlar doğum tarihlerine göre belirlenmektedir. Peki, 18 Ocak hangi burçtur sorusunun yanıtı nedir? 18 Ocak doğumlu kişilerin yükselen burcu nasıl belirlenir? Oğlak burcu en iyi hangi burçlarla anlaşır? Oğlak burcunun özellikleri nelerdir? İşte detaylar.



On iki ayı içerisindeki farklı zaman dilimlerini temsil eden toplam on iki burç bulunmaktadır. Burçlar, ortak özellikleri çerçevesinde toprak, hava, ateş ve su olmak üzere dört farklı grup altında toplanmaktadır. 21 Aralık-22 Ocak tarihleri arasındaki dönem Oğlak burçları için ayrılmıştır. Oğlak burçları, kış mevsiminin gelişini temsil etmektedir. Satürn yönetici gezegenleri olduğu için mantık ve akıl hayatlarının merkezinde yer almaktadır.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!


Bir kişinin hangi burç olduğunu öğrenebilmesi için doğum tarihini bilmesi gerekmektedir. 18 Ocak hangi burçtur sorusunun cevabı Oğlak burcudur. Oğlak burçları çalışkan, disiplinli ve güvenilirdir. En temel özellikleri arasında sert, soğuk ve duygularını yansıtmamaları gelmektedir. Dışarıya yansıttıkları sert kabuklarının altındaysa; merhametli ve yardımsever kişilikleri yatmaktadır. Oğlak burçları için yalnızlık bir tercihtir. Sözüne güvenilir insanlar oldukları için çevrelerinde çok fazla kişi barındırma imkanları bulunmaktadır. Lakin, Oğlakların ilişki kurdukları insan sayısı bir elin parmağını geçmez. Zira, karamsar ve içine kapanık yapıları nedeniyle kendi dünyalarında yaşamayı tercih ederler.



Titiz, düzenli ve mükemmeliyetçi olan Oğlak burçları sorumluluk sahibidir. Hayatlarındaki en önemli unsur; çalışmaktadır. Boş zamanlarını bile dinlenmek yerine çalışarak geçirmeyi tercih ederler. Tembelliğe kesinlikle taviz vermezler. Hayatlarında belirli disiplinler ve kurallar vardır. Kırmızı çizgilerinin geçilmesinden rahatsızlık duyarlar. Esprili ve eğlenceli yönlerini sadece çok samimi oldukları kişilere gösterirler. En iyi anlaştıkları burçlar Başaklardır. Çatışma yaşadıkları burçlarsa Akrep, Aslan ve Yay burçlarıdır. Oğlaklar, duygularını gizleme konusunda çok başarılıdır. Sözcüklerin gücüne inanırlar. Söz verdikleri zaman yerine getirmek için her şeyi yaparlar.