19 Aralık Burç Yorumları. 19 Aralık 2019 Perşembe günlük burç ve astroloji yorumları.

19 Aralık Burç Yorumları. 19 Aralık 2019 Perşembe günlük burç ve astroloji yorumları. Perşembe günü burç ve astroloji yorumu ne diyor? 19 Aralık Burç yorumları! 19 Aralık 2019 Perşembe Günlük burç ve astroloji yorumu oku. Tüm burçların merakla beklediği gelişmeler sizlerle.



19 Aralık Burç Yorumları



Astroloji uzmanları tarafından 19 Aralık burç yorumları açıklandı. Peki, 19 Aralık burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? Güneş’in Oğlak burcuna geçişinin etkileri neler olacak? İşte aşk, sağlık ve para konularında günlük burç yorumları…



2019’un son ayı Aralık gökyüzü hareketleri açısından yoğun geçmeye devam ediyor. Güneş’in Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte finansal konular ön plana çıkmaya başladı. Sorumluluk bilinci ve çalışma temposu arttı. Aile ve akrabalarla ilişkilerinde gündeme geldiği yeni bir döneme giriş yaptık. Nuray Sayarı ve Rezzan Kiraz tarafından açıklanan 19 Aralık burç yorumlarını derledik. Oğlak dönemine girmiş olduğumuz bu hafta kariyer odaklı geçmeye devam ediyor.



Hafta başından itibaren iş temponuzu artırmaya yönelik adımlar atmanız tesadüf değil. Aralık ayı geleceğe ve yeni yıla geçiş için bize mükemmel fırsatlar sunuyor. Statü ve finansal konularda önemli adımlar atmak isteyebilirsiniz. Tüm burçlar için başarıya duyulan açlık ve hayatınızın kontrolünü kazanma ihtiyacı artacak. Özellikle Oğlak burcuyla birlikte Toprak grubunda bulunan Başak ve Boğa cephesinde aktif bir süreç başlıyor. Boğalar sadece iş hayatlarında değil, toplumsal konularda da öne çıkacaklar.



Aile ilişkilerinizi yeniden düzenlemek isteyeceğiniz, evinizdeki otorite figürüyle iletişim kurmaya başlayacağınız bu dönemde kendinize yatırım yapabilirsiniz. Başaklar açısındansa kariyer her zaman olduğu gibi öncelik olacak. Çalışma sistemlerini yeniden kurabilir, daha fazla maddi gelir için kendinizi zorlamaya karar verebilirsiniz. Lakin, Venüs ve Jüpiter etkileşimi size aşkı da sunuyor. Aslan, Yay ve Koç cephesindeyse; seyahat ya da farklı insanlarla tanışma dürtüsü hissedilecek. Özellikle Yay burçları sosyal çevrelerinde değişime gitmeye istekli olacaklar. İkizler ve Yengeç açısından kişisel ilişkilerde sorunlar ortaya çıkabilir. Akrep burçları hırslarının kurbanı olabilir. Ani kararlar almadan önce iyi düşünmenizde fayda olacaktır.



KOÇ BURCU 19 Aralık 2019 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mart - 20 Nisan)

 

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz Bugün toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.



BOĞA BURCU 19 Aralık 2019 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Nisan - 23 Mayıs)

  

Duygularınızı abartılı bir şekilde yaşamak istiyorsanız bugün çok uygun değil fakat sizin içinizde esen fırtınaları anlamak mümkün değil. Sakin yapınızın altında güçlü arzular yatıyor. Karşı taraftan beklediğiniz desteğin size yetmeyeceği bir gerçek. 



İKİZLER BURCU 19 Aralık 2019 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Mayıs - 23 Haziran)

 

Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki hiç kimse size zarar vermeyecek. Duygularınız atakta fakat sakinsiniz. Maddi konularda elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.

  

YENGEÇ BURCU 19 Aralık 2019 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Haziran - 23 Temmuz)


  

Bugün satın alma duygunuz belirgin ve maddi konularla ilgili olaylar ön planda. Bazı konularda gerekli finansı sağlamanız için ince hesaplara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirirken hayal gücünüzü kullanmalısınız.



ASLAN BURCU 19 Aralık 2019 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU  (23 Temmuz - 22 Ağustos)

 

 Farklı davranış biçimleriniz aile içinde bir takım yanlış yansımalara neden olabilir. Maddi konularda hak ettiğiniz kazançları elde edeceksiniz. Sadece ısrarcı tutumunuzdan vazgeçmeli ve acele etmemelisiniz.



BAŞAK BURCU 19 Aralık 2019 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos- 22 Eylül)

 

Beklenti ve arzularınızı tatlı bir dille anlatmalısınız. Yeni iş teklifleri alabilir, farklı projelerde yer alabilirsiniz. Duygusal açıdan yine dalgalandığınız bir gün olacak.



TERAZİ BURCU 19 Aralık 2019 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

 

Sabah saatlerinde sinirleriniz biraz gergin olabilir fakat bu durum öğlene doğru hafifleyecek ve maddi konularda olumlu gelişmeler yaşanılacak. Aşk enerjiniz yüksek.



AKREP BURCU 19 Aralık 2019 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım) 

Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı! Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı!


İş hayatınızdaki gelişmeler size başarı ve mutluluk getirebilir. Tamamlanması gereken işlerin üstesinden kolayca gelebileceğiniz bir gün sizi bekliyor. Sağlık problemlerine dikkat.



YAY BURCU 19 Aralık 2019 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım-22 Aralık)

 

Geçmişle yüzleşmek durumunda kalabileceğiniz etkiler söz konusu. Kafanızın karışmasına sebep olacak kişilerden ve olaylardan uzak kalmanızda yarar var. Parasal konularda sıkıntı devam ediyor.



OĞLAK BURCU 19 Aralık 2019 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Aralık - 20 Ocak) 



Gökyüzünün olumlu etkileri ile bugünün talihinizin yükseldiği ve her alanda gözle görünemeyen yardımlar aldığınız bir zamandasınız. Hem maddi hem de ruhsal alanlarda başarılı olmanız ve huzuru yakalamanız mümkündür.

 

KOVA BURCU 19 Aralık 2019 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU  (23 Ocak - 19 Şubat)



Çevrenizdeki insanlar yaşanan olumlu gelişmelerden kendilerine payeler çıkarmaya kalkabilirler ve sizi bu şekilde düşünmeniz için etkilemeye çalışabilirler. Şimdi yaşamış olduğunuz olayların bir değerlendirmesini gözünüzün önünden geçirerek tavırlarınızı buna göre belirleyin.



BALIK BURCU 19 Aralık 2019 Perşembe GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 20 Mart)

 

Yaşamış olduğunuz olayların bir değerlendirmesini gözünüzün önünden geçirerek tavırlarınızı buna göre belirleyin. Karşılaştığınız fırsatları uzun süreli olması için çok iyi değerlendirin.