27 Aralık Pazar günü günlük burç yorumlarını merak edenler için gezegenlerin durumuna göre burçlar bize ne söylüyor ? Günlük burç ve astroloji yorumunu merak edenler için uzman astrologlardan burç yorumlarını derledik. Gezegenler bize söylüyor ? Yaşanan

Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir? Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir?
27 Aralık Pazar günü günlük burç yorumlarını merak edenler için gezegenlerin durumuna göre burçlar bize ne söylüyor ? Günlük burç ve astroloji yorumunu merak edenler için uzman astrologlardan burç yorumlarını derledik. Gezegenler bize söylüyor ? Yaşanan yeni ayın hemen ardından gezegenler ve gezegenlerin hareketleri bizlere neler söylüyor ? Gezegenlerin hareketleri, dünyanın konumu burçları nasıl etkileyecek ? Hangi burç nasıl etkileniyor ? Uzman astrologlardan günlük burç yorumları belli oldu. Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları.

Ay, Boğa burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Bu süreçte iş konuları ön planda olacak. İşiniz, ortalıklar sıkça konuşulacak. 2020 yılının son günlerinde iş konusundaki ilerlemenizi gözlemleyebileceksiniz. İş konusu ön planda ilerlerken aşk hayatınızda da hareketlilik devam edecek. Yapacağınız işler için çevrenizden veya arkadaşlarınızdan destek istemekten çekinmeyin. Birlik ve beraberlik içinde işleri, sorunları halletmek çok daha iyi gelecek. Kendinizi çok hırpalamamalısınız. Yeni haftanın ilk günlerinde iş konularının yanına aile konuları da eklenecek. Ailedeki çözüm bekleyen çözülmesi gereken konuları daha fazla ertelemeden konuşmanız en doğru karar olacaktır. Sağlık konularına önem vermelisiniz. Gezegenlerin durumu, bağışıklık sisteminizi zayıflatabilir. Gece uykuya dalamayabilirsiniz ve uyku düzeniniz bozulabilir. Ayrıca sabahları ne kadar uyursanız uyuyun daha fazla uyumak isteyebilirsiniz. Gün içerisinde yorgun hissedebilir ve enerjiniz düşük olabilir. Böyle durumlarda enerjinizin iyice düşmesine imkan verecek aktiviteler yapmak yerine size iyi gelecek ve enerji verecek uğraşlar yapmanız iyi olacaktır.



27 Aralık Koç burcu yorumu:

Uzun zamandır kalbiniz ve aklınız boş duruyor. Kimseyi kalbinize ne de hayatınıza almak istemiyorsunuz. Ama yaşanan yeni ay sonrasında bu durum değişmeye başlayacak. Hayatınıza çağırdığınız kişi yolda, gelmek üzere !

27 Aralık Boğa burcu yorumu:

Ay, Boğa burcunda ilerlerken bunun en güzel değişimlerini de siz yaşayacaksınız. Uzun süredir ihmal ettiğiniz bir işi halletmek için çok doğru bir zamandasınız. Ev işleri ile ilgili aklınıza takılan durumları kısa sürede halletmek ruhunuza iyi gelecek.

27 Aralık İkizler burcu yorumu:

Pratik bir insan olmanızın faydalarını, iş hayatınızda görmeye başlayacaksınız. Ancak bu pratik olma özelliğinizi aşk hayatınızda da kullanmamanızı öneririz. İlişki iki kişilik bir şeydir ve partnerinizi yolda, uzakta bırakmayın.

27 Aralık Yengeç burcu yorumu:

Geçmişte yaşanan olayları ve hatalarınızı düşünmeyi bugünden itibaren bir köşeye kaldırmalısınız. Geçmişte yaşananlar, geçmişte yaşandı ve bitti. Şimdi onlardan dersler çıkarak yola devam etme zamanı. Geçmişte bıraktığınız o çok sevdiğiniz insanı geri almanın tam zamanı. Gururu bırakın.

27 Aralık Aslan burcu yorumu:

Uzun süredir yaşanan duygusal çöküşler, sorunlar sonrasında ruhen çok yoruldunuz. Bugünü kendinize ayırın ve biraz iç sesininiz ile hesaplaşın. Dinleyeceğiniz sakin müzikler, izlemekten keyif aldığınız filmler size iyi gelebilir.

27 Aralık Başak burcu yorumu:

Hisleriniz çok kuvvetli. Bugün içinizden ne geliyorsa onu yapmanızı ve anın tadını çıkarmanızı öneririz. Geçmişi geçmişte bırakıp önünüze bakma zamanı. Aklınıza takılan bazı konuları çözmek isteyebilirsiniz. Çalışmak size iyi gelecek.

27 Aralık Terazi burcu yorumu:

Epeydir ertelediğiniz bir uğraşa geri dönmek ve onu tamamlamak için bugün oldukça iyi bir gün. Kişisel bakımınıza, ruhunuza özen göstermeye ihtiyacınız var. Kendinizi ihmal etmeyin. Çevreye kulaklarınızı kapatacağınız bir gün olacak.

27 Aralık Akrep burcu yorumu:

Her şeyi kendi başınıza yapmaya çalışmak yerine biraz destek almak size iyi gelecek. Her şeyi çok düşünmeniz sizi oldukça yıpratmış. İlişkinizde partneriniz sizden biraz ilgi ve anlayış bekliyor. Empati yapmayı denemelisiniz.

27 Aralık Yay burcu yorumu:

Yoğun iş temposundan sonra bugünü kendinize ayırmanız hem size hem iş performansınıza oldukça iyi gelecek. Sosyal medyadan uzak, sakin bir gün geçirmek hem haftanın yorgunluğunuzu atmanıza hem de ruhen dinlemenize yardımcı olacaktır.

27 Aralık Oğlak burcu yorumu:

Geçmişte yaşanan bir ilişkiyi veya olayı unutmamak için ısrar ediyorsunuz. Kendinize itiraf edemeseniz de çevreniz bunu anlıyor. Geçmişi bırakıp gelecek güzel günlere kanat çırpmanın tam zamanı. Kendinizi sevmeye başlayın.

27 Aralık Kova burcu yorumu:

İlişkide ben bilirim tavırlarını bir kenara bırakmanız, ilişkinize çok daha iyi gelecek. Partnerinizi daha fazla dinlemeye çalışmalı ve onu anlamak için çaba göstermelisiniz. Bu hafta iş konuları gündeme gelebilir.

27 Aralık Balık burcu yorumu:

İletişimsizlik size iyi gelmese de bugün mümkün olduğunca kendi kabuğunuza çekilip kendinizi dinlemek size çok iyi gelecek. Hayata olan pozitif bakışınızı bozmaya çalışsalar da siz buna izin vermemelisiniz. Yeni haftada partnerinizle aranızda olumlu gelişmeler yaşanabilir.