Masterchef Berk Lakabıyla daha çok anılan Berk İlter Masterchef yarışmasında yaptığı birbirinden güzel yemek sunumlarıyla ve mütevazi saygılı kişiliği ile çok merakla kimdir diye aranmakta. Masterchef Berk kimdir? MAsterchef Berk İlter kimdir? sorularını

Masterchef Berk Lakabıyla daha çok anılan Berk İlter Masterchef yarışmasında yaptığı birbirinden güzel yemek sunumlarıyla ve mütevazi saygılı kişiliği ile çok merakla kimdir diye aranmakta. Masterchef Berk kimdir? MAsterchef Berk İlter kimdir? sorularının yanıtları özellikle de dün akşam MAsterchef kim elendi 30 Ağustos aramaları sonrsında karşımıza çıkmakta. Peki 30 Ağustos'ta masterchef te kim elendi. Masterchef yrışmacısı Berk ilter2in hayatı ve Mastercehf Berk kimdir? sorularınızın yanıtlarını Masterchef kim elendi sorularının yanıtlarıyla birleştirdik.  Peki Masterchef kim elendi sorusunun yanıtı Mastercehf Berk elendi mi  sorusu ile mi birlikte soruluyor

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!


İşte Berk İlter ile ilgili detaylar...



MASTERCHEF BERK KİMDİR?



Mastercehfyarışmasının en genç ve gen olduğu halde başarılı olan yarışmacılarındanolan Ber İlter 20 yaşındadır. 13 yaşında bu mesleğe karar verdiğini ifade eden Berk, Etiler Turizm Otelcilik ve Anadolu Meslek Lisesi’ni seçerek eğitimine bu yolda bir yön vermiş; dört yıllık lise eğitimi süresince iki farklı yerde staj yaparak tecrübe edinmiştir. 15 yaşına geldiğinde Rennassaince Bosphorus Hotel’de, 16 yaşında Fransa’nın Lyon bölgesinde Michelin yıldızlı bir restoranda çalışan Berk İlter, liseyi bitirdikten sonra üniversiteye okumak için İsviçre’ye gitmeye karar vermiştir.



“BHMS” adlı okuldan henüz ikinci sınıftayken kabul gören Berk, İsviçre’de de iki staj yapmıştır. Oradaki ilk stajını Waldhaus Flims Hotel’de tamamlayan Berk İlter, son stajını ise dünyanın en pahalı otellerinden biri olan President Wilson’da, yine Michelin yıldızlı bir restoranda yapmıştır.



6 ay önce kariyerinin başlangıcının dönüm noktasında olan Berk İlter İstanbul'a geri dönmesinin akakbinde, MasterChef 2020’nin ana kadrosunda yer almaya hak kazanarak yeni bir başlangıç yapmıştır.



MASTERCHEF KİM ELENDİ 30 AĞUSTOS



30 Ağustos akşamı düzenlenen MAstercehf eleme gecesinde  eleme oyunu sonucunda Berk, Ayyüce, Uğur, Gülşah, Emir, Duygu eleme adayı olmuştu.



2020 Masterchef Türkiye'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda ekranlara gelen son bölümünde geçtiğimiz hafta yapılan oyunlar sonucunda eleme potasına giren Berk, Ayyüce, Uğur, Gülşah, Emir, Duygu eleme oyununda karşı karşıya geldi. 2 aşamalı yapılan eleme oyunlarının ilk safhasında balık ürünü yemek hazırlayan eleme adayları yaptıkları yemekleri Mehmet, Danilo, Somer şefin tadımına sundu. Bu bölümün sonunda Ayyüce, Emir, Duygu başarılı olarak eleme potasından çıkmayı başardı.



Öte yandan Berk, Uğur ve Gülşah eleme potasında kalarak Mehmet, Danilo, Somer Şef tarafından belirlenen Perde Pilavını en iyi yapan olmak ve yarışmaya devam etmek için yapılan kıyasıya mücadele tamamlandı ve MasterChef elenen isim BERK oldu...