6 Şubat burç yorumları. 6 Şubat 2020 Perşembe günlük burç ve astroloji yorumu.

6 Şubat burç yorumları. 6 Şubat 2020 Perşembe günlük burç ve astroloji yorumu. 6 Şubat Perşembe burç yorumları. Merakla beklenen 6 Şubat perşembe günü burç ve astroloji ne diyor. Sizler için 6 Şubat burç yorumları derledik.



6 Şubat Burç Yorumları



Astroloji uzmanları tarafından 6 Şubat burç yorumları açıklandı. Peki, 6 Şubat burç yorumlarına göre günün en şanslı burçları hangileri olacak? Venüs, hangi burçları aşk ve ilişkiler konusunda destekleyecek? Ay'ın boşluktaki halinin olumlu ve olumsuz etkileri neler olacak? 



6 Şubat 2020 Perşembe Burç Yorumları



2020 Şubat ayı içerisinde en aktif gezegen Merkür olacak. Merkür'ün gelgitli hareketleri nedeniyle burçlar açsısından sıkıntılı bir dönem yaşanacağı uyarısında bulunalım. Özellikle hayatınıza yönelik temel ve önemli adımlar atarken biraz daha dikkatli olmanızda fayda bulunuyor. Ekstra olarak aşkın gezegeni Venüs'ün de hem Uranüs ile hem de Marsla etkileşimleri olacak. Bu durum, burçların aşk ve ilişkiler konusunda kafa karışıklığı yaşamasına neden olabilir.



Ciddi bir ilişkisi olanların önemli sınavlara tabi tutulacağı bu süreçte, platonik aşklar gündeme gelebilir. Tüm burçların hayal dünyası egemen hale gelecek. Aşk arayışının yükseldiği, duyguların yoğunluk kazandığı bu süreçte bulutların üzerinde yüzmeye başlayabilirsiniz. Lakin, sağlam adımlar atmazsanız düşmenizde kaçınılmazdır. Şubat ayı, 2020'nın en zorlu ve sorunlu ayı olarak öne çıkıyor. İlgiyle takip edilen 6 Şubat burç yorumlarını sizler için araştırdık.



Ateş grubu burçları Aslan, Yay ve Koç cephesinde flörtöz hareketler yoğunluk kazanıyor. Özellikle Aslanlar açısından iş hayatları geri plana itiliyor. Finansal sorunlar yaşama ihtimalleri yükseliyor. Koç burçlarıysa seyahata çıkma planları yapmaya başlayabilir. Lakin, acele etmeden karar vermeleri yararlarına olur. Zira, işlerini riske edecek bir pozisyona düşmemeleri gerekiyor. Başak burçları zihinsel olarak dağınıklık hissetmeye başlayabilir. Enerjilerinin düştüğünü gözlemleyebilir. Aşk ihtiyaçları hayatlarının merkezine yerleşerek, iş planlarında aksamalara neden olabilir. Balık burçları, aile ilişkilerindeki sorunları çözüme kavuşturmak için harekete geçebilir. Özellikle yakın akrabalarınıza karşı daha hassas ve anlayışlı yaklaşmaya dikkat etmeleri halinde daha mutlu olacaklardır.



6 Şubat 2020 Perşembe KOÇ Burç Yorumu:



Egolarınızın yüksek olması sizi ön sıralara taşıyacaktır. Bugün,Ay tepe evinizde ilerlerken, mesleğinizle ilgili yaşam rotanızı belirlemelisiniz. Özellikle hırslarınızı iş disiplininizle birleştirecek ve çalışma temponuza iddiacı bir tutum geliştireceksiniz. Yaratıcı yönlerinizi daha fazla vurgulamanız gerektiğine kendinizi inandırmalısınız. 



6 Şubat 2020 Perşembe BOĞA Burç Yorumu:



Kendinize güvendiğiniz ve düşüncelerinizi mantıklı bir şekilde yaşama geçirdiğiniz bir gün. Bugün Ay'ın konumu, yolculuklar konusunda bir çok fırsatları gündeme getirebilir. Yaşama bakış biçiminizi başkalarının tasvip etmesini beklemiyor fakat, tecrübelerinizin de rağbet görmesini istiyorsunuz. Öğretici yönleriniz ortaya çıkıyor.



6 Şubat 2020 Perşembe İKİZLER Burç Yorumu:

 



İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve araştırmacı yönünüzü ortaya çıkaracak planlar içindesiniz. Bugün, kazançlarınızın sizi etkileyen artı ve eksilerini yeniden gözden geçirerek, maddi anlamda kafanızda yeni bir tablo oluşturacaksınız. Sınırlarınızı zorlamadan hareket ederseniz, kısa vade sıkıntılarınızı kolay atlatacaksınız



6 Şubat 2020 Perşembe YENGEÇ Burç Yorumu:



Ay karşıt burcunuz Oğlak'ta ilerlemekte duygusal konularda karşılıklı çatışmalara neden olmaktadır.Bugün, duygularınızı saklamaya çalışmalı ve partnerinizin sözlerinden etkilenmemek için farklı konularla ilgilenmelisiniz.Korkularınızı yenmenin tam zamanı. Kendinize önem vermeyi öğrenmelisiniz artık.

Türkiye'nin yüz ölçümü yaklaşık 780 bin kilometrekareyken en büyük il Konya'nın yüz ölçümü yaklaşık kaç kilometrekaredir Türkiye'nin yüz ölçümü yaklaşık 780 bin kilometrekareyken en büyük il Konya'nın yüz ölçümü yaklaşık kaç kilometrekaredir


6 Şubat 2020 Perşembe ASLAN Burç Yorumu:



Partnerinizle birlikte ortak çalışmalara yönelebilirsiniz. Onun size sunacağı fikirleri ret etmeden önce, bulunduğunuz şartları mantıklı bir şekilde incelemeli ve seçeceğiniz konularda titiz davranmalısınız. Kişisel egonuzun güçlü olması, karşılıklı ilişkilerde istemeseniz de sorun yaratıyor.Bazı şeyleri fark etmelisiniz.



6 Şubat 2020 Perşembe BAŞAK Burç Yorumu:



Öncülüğünüz yaptığınız konularda kendinizi huzursuz hissediyor ve bazı olayları başlattığınız için, sonradan pişmanlık duyabiliyorsunuz. Bugün, Ay aşk evinizi etkilemekte ve kişisel ilişkilerinize mantıklı bir şekilde yaklaşmanızı sağlamaktadır. Partneriniz , sizin yapıcı davranışlarınız karşısında olumlu bir tavır takınacaktır.



6 Şubat 2020 Perşembe TERAZİ Burç Yorumu:



İçsel dengenizin bozulması, günlük olaylara da yansıma yapıyor. Bugün, ailenizle fikir birliği yaptığınız konularda kendinizi yalnız hissetmeyeceksiniz.Aktif zekanız, sizi olumlu kılsa da, aşırıya kaçan hareketleriniz başkalarına olumsuz gelebilir. Öfkeli olduğunuz zaman yalnız kalmaya çalışmalısınız. Dinlenmek sizi olumlu kılıyor.



6 Şubat 2020 Perşembe AKREP Burç Yorumu:



Ay'ın bulunduğu konum, çevresel ilişkilerinize olumsuz yansıyor. Yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içinde bulunurken, alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Kendinize güvenmeli ve günü birlik olaylardan etkilenmemelisiniz. Sinirli davrandığınız zaman, sağlığınız olumsuz etkileniyor. Bugün küçük kazalara dikkat etmelisiniz. 



6 Şubat 2020 Perşembe YAY Burç Yorumu:



Yaşam kalitenizi yüksek tutmaya çalıyor olmanıza rağmen, her zaman başarılı olamıyorsunuz. Bugün, maddesel konuların ağırlık kazanması sizi sıkacaktır.Giderlerinizi dengeleyemediğiniz anlarda, huzursuzluk duyuyorsunuz. İnce hesaplar peşindesiniz. Olayları sıkı bir şekilde denetleyerek, sonuca gitmek istiyorsunuz.



6 Şubat 2020 Perşembe OĞLAK Burç Yorumu:



Bugün, yaptığınız her işe farklı bir duygu ile yaklaşıyorsunuz. Partnerinizin sizi anlaması için her türlü iyi niyeti göstermenize rağmen, çok çabuk kırılabileceğiniz bir gün.Maddi konularda yaşadıklarınız, aşk yaşantınızı da farklı etkiliyor. Aşkla işi karıştırmak istemiyor olmanıza rağmen, olaylar her an seyir değiştirebiliyor.



6 Şubat 2020 Perşembe KOVA Burç Yorumu:



Yapmayı planladığınız çalışmalar için gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bugün, başlatacağınız yeni durum işleriniz için, biraz beklemeyi tercih etmelisiniz Sizi sıkan durumlardan kişisel çabanızla kurtulabilirsiniz. Ailenizin sizin üzerinizde farklı bir etkisi var.Bütçenizi gözden geçirmenizde fayda var.



6 Şubat 2020 Perşembe BALIK Burç Yorumu:



Arkadaşlarınızla birlikte yeni çalışmalar başlatabilirsiniz. Onlarla karşılıklı olumu destekler içindesiniz. Birlikte güç doğar sözüyle hareket ediyor ve engellerden korkmuyorsunuz. Bugün, atılımcı yönlerinizi, çevrenin istekleri dahilinde değerlendirmeye alabilirsiniz.İçsel dengenizin oldukça güçlü olduğu bir gün. Enerjinizi dağıtmamalısınız.