A101 katalog ürünlerine geçtiğimiz günlerde eklenen akıllı saat ise durumları değiştirmiştir. Mağaza akıllı saatin yanı sıra; Tablet, Akıllı cep telefonu, Kablosuz kulaklık, Sporcu kulaklığı gibi pek çok farklı elektronik ürünü de satışa sunmakt

A101 katalog ürünlerine geçtiğimiz günlerde eklenen akıllı saat ise durumları değiştirmiştir. Mağaza akıllı saatin yanı sıra;


  • Tablet,

  • Akıllı cep telefonu,

  • Kablosuz kulaklık,

  • Sporcu kulaklığı gibi pek çok farklı elektronik ürünü de satışa sunmaktadır.


  •  

A101 Huawei Band 4 Ne Kadar?


A101 Huawei Band 4 getirmesinden sonra akıllı saatin özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlanmıştır. Ancak ülkemizde özellikle bu konuda kullanıcı yorumlarına tam manası ile erişim sağlanamamaktadır. Sizler için haberimize en güncel yorumları da ekledik. Ancak pek çok vatandaş saatin yorumlarından önce fiyatı ile ilgilenmektedir.

Elektronik ürünler uygun fiyatlı olmaları nedeni ile artık genellikle internet üzerinden temin edilmektedir. Buna karşın A101 satışa sunduğu akıllı saatle farkını ortaya koymuştur. Normal şartlar altında 190 TL ya da 200 TL bandında satılan bileklik markette sadece 179 TL etiketi ile satılmaktadır. Üstelik markete fiziki olarak gitmek istemeyenler A101 resmi internet sitesi üzerinden de siparişlerini verebilmektedir.

A101 Huawei Band 4 Katalog


A101, kataloglarını ilk zamanlarda kâğıt üzerinden klasik usullerle dağıtmıştır. Market zinciri, zaman içerisinde yöntem bakımından değişime gitmiştir. Teknolojik imkanlar sayesinde artık hem internet sitelerinden hem de mobil uygulamalardan katalog temin etmek mümkündür. Markette yeni kataloglar;

Akbank Yeni Kampanyasıyla Kart Sahiplerine 200 TL Chip-Para Hediye Ediyor! Akbank Yeni Kampanyasıyla Kart Sahiplerine 200 TL Chip-Para Hediye Ediyor!


  • Perşembe günleri

  • Hafta sonları devreye girmektedir.


  •  


A101 Huawei Band 4 akıllı bileklik de bu katalogların en güncel olanlarında yer almaktadır. Ancak ürünler stoklu olarak gönderilmektedir. Bundan kaynaklı olarak bileklik erişimini kesin olarak sağlamak isteyenlerin erken saatlerde markete gitmeleri önerilmektedir. Bir şubede kalmayan ürün diğerinde bulunabilmektedir. Şubeler üzerinden araştırma gerçekleştirmek de istenen ürünlerin ayırtılarak satın alınmasına vesile olmaktadır.

A101 Huawei Band 4 Kullanıcı Yorumları


Günümüzde teknolojik olan ürünlerin değerlendirme sistemleri güncelleme yaşamıştır. Artık fiyat üzerinden kesin konuşmalar yapılmasından kaçınılmaktadır. Değerlendirmeler genel olarak uzmanlar tarafından fiyat performansa göre gerçekleştirilmektedir. A101 Huawei Band 4 yorumları da bu bazda araştırılmaktadır.

Fiyatının uygun olması ürünün en önemli özelliklerinden biridir. Ancak uygun fiyatlı olması kalite bazında bir değer kaybı yaşaması anlamına gelmemektedir. Aksine gerek pil ömrü gerekse şarj özellikleri pek çok vatandaş tarafından beğenilmektedir. Pahalı markalara geçmeden önce bir deneme ürünü olarak da görülen A101 Huawei Band 4 genellikle olumlu yorumlar almaktadır. Tabi elektronik ürünlerde kişilerin kullanım şekilleri de önemlidir.

A101 Huawei Band 4 Özellikleri


A101 Huawei Band 4 özellikleri rahat bir kullanım sunmak temeline dayandırılmaktadır. Bu neden yüzünden özellikle kordon kısmındaki materyalin hassas bir yapıda olduğu belirtilmektedir. Resmi internet sitesinde de yayınlanmakta olan diğer ana özellikler arasında ise;


  • Pil ömrünün altı güne kadar devam etmesi,

  • Aracı olmadan doğrudan USB ile şarj edilebilmesi,

  • Adım saymada hassaslık ayarlarının bulunması,

  • Ana ekran görünümünde kişiselleştirmeye olanak tanıması,

  • Uyku kontrolü yapması,

  • Alarm sistemi bulundurması,

  • Nabız ölçümü yapabilmesi olarak devam etmektedir.


  •  


Sayılan özelliklerden de anlaşıldığı üzere üründe bir akıllı bileklikte olması gereken hemen her değer bulunmaktadır. Üstelik A101 ürünün satın alınmasından sonra garanti işlemlerini de gerçekleştirmektedir. Bu sayede olası teknik sorunlarda ücretsiz olarak değişim veya tamir hakkı yakalanabilmektedir.