A101 marketlerin oldukça uygun fiyatlara kaliteli ürün hizmetleri sunması birçok kişinin ilgisini çekmiş ve alışveriş yapmak için A101 tercih etmesine neden olmuştur. A101 marketleri pandemi süreci başladığından beri çalışma saatlerini sık sık değiştirm

Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir? Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir?
A101 marketlerin oldukça uygun fiyatlara kaliteli ürün hizmetleri sunması birçok kişinin ilgisini çekmiş ve alışveriş yapmak için A101 tercih etmesine neden olmuştur.

A101 marketleri pandemi süreci başladığından beri çalışma saatlerini sık sık değiştirmiş ve yeniden güncellemek zorunda kalmıştır. Şimdilerde ise 2021 yılının Mart ayında yeni pandemi önlemlerin alınacağı ve marketlerin açılış saatlerinin bir nebze de olsa genişleyeceği verilen bilgiler arasında yer almaktadır. Daha önceki yaşadığımız süreçte marketler hafta içi Sabah 7 ile 8 aralığında açılıyordu. Hafta sonları ise yalnızca saat beşe kadar açık kalıyordu.

Marketler Kaçta Açılacak?


Marketler kaçta açılacak? Sorusu da hem çalışanlar hem de vatandaşlar tarafından sıklıkla sorulmaya devam etmektedir. A101in kendi yayınladığı haberine göre ise; alışveriş saatlerinin düşük ve orta riskli illerde sabah 7 ile 8 aralığında olacağı belirlenmiştir. Ancak bu durum yalnızca pazar günleri değişmektedir. Pazar günleri marketin açılışı ve kapanışı 10 ile 17.00 arasında yapılacağı söylenmiştir. Bunun dışında hafta sonları da normalde saat beşe kadar olan alışveriş yapma izni şimdilerde saat sekize kadar uzatılmış ve açılış saati de 07.00 olarak belirlenmiştir.

Bu sayede hafta içi çalışan ve alışverişlerini gerçekleştiremeyen birçok vatandaş cumartesi günleri A101’e giderek bütün alışverişleri rahatlıkla yapabilir ve evlerine dönebilirler. Hatta konumla ilgili en çok şikâyete bulunan bir tanesi de yakın çevresinde A101 olmayan fakat alışverişlerine A101den yapan kişilerden oluşmaktadır. Artık sokağa çıkma yasağı kaldırıldı için yalnızca düşük ve orta riskli illerde ikamet eden kişiler arabalarına binerek alışverişlerini de yapabilir ve a101 marketlerin diledikleri şekilde ziyaret edebilirler.

A101 Marketleri Pandemi Sürecinden Etkilendi Mi?


A101 marketleri pandemi sürecinden etkilendi mi? Sorusu da birçok kişi tarafından sıklıkla sorun olmaya devam etmektedir. Pandemi sürecinde birçok insanın evinde kalmak zorunda kaldı içirmeye yemeklerini de genel olarak kendisi yaptığı için marketlere oldukça ihtiyaç duymuşlardır. Bu nedenle marketlerin işlere artsa da çalışanlar oldukça yorulmuş ve birçok insana nazaran daha fazla çalışmaya başlamışlardır. Özellikle de birçok insan hafta sonları haricinde izinlerini de kullanamamış ve hatta zaman zaman pandemi tedbirlerinden ötürü hafta sonları da çalışmak durumunda kalmışlardır.

Hal böyle olunca birçok A101 çalışanı durumdan ötürü fazlası ile yorulduğunu ve hafta sonları yasaklarının yavaş yavaş kaldırılacak olmasının kendileri için de oldukça iyi bir durum olduğunu belirtmeye devam etmişlerdir. Artık hafta sonları yasaklarına kaldırıldığı için marketlerin az olacağı ve hafta içi yapılan yüklemelerin zaman içerisinde son bulacağı da verilen bilgiler arasındadır. Hafta sonları marketler 5'e kadar açık olsa da birçok insan bütün alışverişlerini hafta içi gerçekleştiriyordu. Şimdilerde ise bu zaman aralığını birazcık daha uzatılması market çalışanlarının da daha az yorulacaklarının da bir göstergesi olarak görülmektedir.

A101 Pandemi Tedbirleri Nelerdir?


A101 Pandemi Tedbirleri Nelerdir? Sizin de yakın çevrenizde a101 marketlerden bir tanesi bulanıyorsa alışverişlerinizi rahatlıkla gerçekleştirilebilir ve yeni belirlenen saat koşullarına uyum sağlayarak dilediğiniz bütün semtlerdeki a101 marketlerinin ziyaret edebilirsiniz. Ancak marketin açıklamasına göre yine maskesiz bir şekilde markete girmeniz ve alışverişlerinizi yapmanız yasaktır bu nedenle pandemi tedbirlerini uyum sağlayarak a101 üzerinden alışveriş yapmanız gerekmektedir.