A101 marketlerinin birkaç kere el değiştirdiği de verilen bilgiler arasındadır. Ancak şu an marketten işleyişi oldukça güzel ve düzenli bir şekilde devam ettiği için hemen hemen bütün illerde hatta gördüğümüz her sokakta ve caddede A101 marketleri ile ka

A101 marketlerinin birkaç kere el değiştirdiği de verilen bilgiler arasındadır. Ancak şu an marketten işleyişi oldukça güzel ve düzenli bir şekilde devam ettiği için hemen hemen bütün illerde hatta gördüğümüz her sokakta ve caddede A101 marketleri ile karşılaşmamızda mümkün olacaktır. A101 marketleri gitgide kalite standartlarını arttırdığı ve ürün çeşitliliğini de fazla ulaştırdığı için bu durum vatandaşların dikkatinden kaçmamış ve alışveriş yaptığı yere a101 olarak belirlemesine de neden olmuştur.

A101 Marketleri Nasıl Açılmıştır?


A101 marketleri nasıl açılmıştır? Sorusu da sıklıkla yöneltilmeye ve merak edilmeye devam etmektedir. A101 marketlerinin açılışı BİM sayesinde olmuştur. BİM'in hissedarları arasında yer Aziz Zapsu BİM'de yer alan hisselerinin tamamını satmış ve daha sonra yeniden market işine girmek istediği için a101 satın almıştır. Tam 2 yıl sonra yeniden bu sektörde karşımıza çıkan Aziz Zapsu A101 marketlerinin fazlasıyla geliştirmiş ve herkesin ilgisini çekmiştir.

Ancak işler Aziz Zapsu’nun ve ailesinin beklediği şekilde ilerleme ve işleri yavaş yavaş bozulmaya başlamıştır. Bu nedenle 2010 yılında A101 marketleri farklı bir isme satılmıştır. Aziz Zapsu 29.9 oranında olan hisselerinin Memorial sağlık ve Aydın örmenin asıl sahibi olan Turgut Aydın'a bütün hisselerini vererek haklarının devrini gerçekleştirmiştir.

A101 in yeni sahipleri olan Aydın ailesinin önemli sayılan birçok mağazada ve yemek yerlerinde hisselerinin olduğu da verilen bilgiler arasındadır. A101in yeni patronu olarak bilinen Turgut Aydın ise geçtiğimiz zamanlarda fetö nedeniyle yeniden gazetelere çıkmış ve gündeme gelmeye başlamıştır. Daha sonra ise; hakkında yakalama kararı da çıkarılmıştır. Ancak bu konu hakkında herhangi bir şey bulunamadığı için daha sonra Turgut Aydın serbest bırakıldığı da verilen bilgiler arasında yer almaktadır. Durum böyle olunca A101in gerçek sahipleri de sık sık araştırma ve merak edilmeye devam etmektedir a101in sahipleri hala Turgut Aydın ve ailesidir.

Evde Bakım Maaşı Ödemeleri Hesaplara Yatırıldı: Engelli Bireyler ve Ailelerine Destek Devam Ediyor Evde Bakım Maaşı Ödemeleri Hesaplara Yatırıldı: Engelli Bireyler ve Ailelerine Destek Devam Ediyor

A101 İsminin Anlamı Ne?


A101 isminin anlamı ne? sorusu da market üzerinden alışveriş yapan kişiler tarafından sıklıkla sorulmaya ve merak edilmeye devam edilmektedir. A101 marketlerinin isminin nereden geldiği ve neden koyulduğu Cüneyt Zapsu tarafından şu şekilde açıklanmıştır; Marketin isminin herhangi bir anlama gelmediğini ve bir şey yansıtmadığını belirten Cüneyt Zapsu, öncelikle market açacaklarını ve kendilerine bir isim bulmaları için Ali Taran’a gittiklerini, fakat Ali Taran'ın verdiği ismin daha önce alınmış ve kullanılmış bir isim olduğunu belirtmiştir.

Daha sonra yine rakam isimleri verilmiş ve Cüneyt Zapsu bu duruma şaşırmıştır. Daha sonra ise A101 ismi ortaya atılmış ve Cüneyt Zapsu ve ailesi de bu ismi kabul etmiş ve ticaret hayatına bu şekilde başlamıştır. Bazı insanlar ise a101 ismini Kur’an’dan mı alındığını oldukça merak etmeye devam etmektedir. Çünkü Kur'an'da 101 ayette ticarette dürüst ve doğru olmak yazılı bir ayetin olduğunu da söylenmiştir. Bu nedenle de A101 isimlerinin Kur’an’dan alındığı birçok kişi tarafından konuşulmaya devam etmektedir.

A101 Ortakları Kimlerdir?


A 101 ortakları kimlerdir? Sorusu da vatandaşlar tarafından sıklıkla araştırılmaya devam etmektedir. A101in şu an bilinen ortakları Ahmet Yaşar Aydın Ahmet Aydın ve Turgut Aydın olarak bilinmektedir. Fakat Aydın'ın eskiden ortaklık yaptığı kişilerin Yahudi ve Ermeni olduğu da verilen bilgiler arasındadır.

Fakat bu ortaklıklar çok sürmeden bitmiştir. Ancak Yahudilerle ortaklığının A101 marketleri ile herhangi bir ilgisi yoktur. Turgut Aydın'ın Yahudilerle ve Ermenilerle ortaklık yaptığı şirketin adı Dömeks olarak biliniyordu. Ancak Yahudiler ve Ermeniler bu şirketten ayrıldıktan sonra Turgut Aydın bu ismi de tek başına yönetmeye devam etmiştir.