Star TV ekranlarında seyircisiyle buluşmakta olan Akrep dizisi her hafta reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Akrep dizisi 13.

Cilt Bakımı Sırları Cilt Bakımı Sırları
Star TV ekranlarında seyircisiyle buluşmakta olan Akrep dizisi her hafta reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Akrep dizisi 13.bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı da seyircileri arasında merak konusu haline geldi. Bu bakımdan dizinin takipçileri Akrep dizisi 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı, Akrep dizisinde gelecek hafta neler olacak gibi soruların cevaplarını sıklıkla araştırmaya devam ediyor.

Akrep 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?


Akrep 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin fragmanını izlemek için Akrep dizisi Youtube kanalını ziyaret etmek yeterlidir. Aynı zamanda Star TV’nin internet sitesi üzerinden de siteye dair yeni fragmanları takip edebilirsiniz. Bunun yanında dizi özetleri, özel sahneler ve daha fazlasına erişim sağlamak için bu adresi takipte kalmanızda fayda var.

Son Bölümde Neler Olmuştu?


Her bölümüyle daha geniş bir kitleye hitap etmeye başaran dizinin son bölümü de heyecan yüklüydü. Özellikle son bölümünden sonra seyirciler ilerleyen zamanlarda ne olacağını daha çok merak etmeye başladı. Dizinin son bölümünde cinayet gecesinin ilgili görüntüleri Hacer tarafından ortaya çıkarılmıştı. Bu durumdan dolayı zorluk yaşayan Ferda, köşeye sıkışsa da pes etmek bilmiyor. Polise ulaşan görüntülerden sonra gözaltına alınmış olan Aras, Berna’nı öldüğü gece olanları polise ve annesine itiraf etmiştir. Aras tüm olup bitenleri anlatmasına rağmen çevresini bir türlü ikna edemez. Perihan ise kızının anlatmış olduğu şeylere bir türlü inanamamıştır. Ferda’ya karşı olacak bir ispat bulmak için zaman kaybetmeden harekete geçer.

Berna’nın ölümünden sonra ortaya çıkmış gerçekler herkeste büyük bir şok yaratır. İpek’e evlilik teklifi etmiş olan Şahin’de bu süreçte ne yapacağını bir türlü bilmemektedir. Perihan Ferda’ya karşı olarak bir ipucu elde etmiştir. Ferda’nın söylediği yalanları ortaya çıkaracak kişiyi ise hiç kimse tahmin edemez. Akrep son bölümünde bunlar olurken, Akrep 13.bölüm gelişmeleri ve yaşanacak olaylar şimdiden araştırılmaya başlandı. Dizi yayınlandığı günün en beğenilen yapımlarından biri olup emsallerinden farklı konusuyla büyük ilgi topluyor. Dizinin yeni bölümünü kaçırmak istemeyenler ise Perşembe akşamı Star Tv karşısında yerini almalıdır.

Akrep 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Akrep yayınlanan son bölüm fragmanı;