Alev Alev dizisi 3. bölümü ile bu akşam ekranlarda oldu.

TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE! TAYLAN MAHMUT ÇORTA SİYASET SAHNESİNDE!
Alev Alev dizisi 3. bölümü ile bu akşam ekranlarda oldu.  Alev Alev dizisi başrol karakteri Alev Alev Cemre bu akşam kızı yanında Taksiden taksiye Oradan da kiraladığı arabaya binip Belli ki birinden kaçıyor ... Alev Alev dizisi Her perşembe akşamına damgasını vururken dizinin başrol karakteri Alev Alev Cemre kimdir ? Alev Alev Cemre Kimden ve alev alev Cemre neden kaçıyor? sorularını sorarken, diğer bir taraftan da çok güçlü ve kötü bir kişi olan Alev Alev Cemre'nin kocası kimdir? Alev Alev Çelebi kimdir?  sorusunun yanıtlarını sizler için Araştırdık

Alev Alev 3. bölümde Cemre ve kızı bütün dikkatleri üzerinde toplarken, peki Cemre'nin hikayesi neydi herkes bunu merak ediyor.  Peki Cemre kimdi? ve kimden kaçmaktadır?

Alev Alev Cemre neden kaçıyor

Evli olan Cemre kocasından kaçıyor. Büyük bir aşkla evlendiği Hem maddi hem de kötülüğü ile güçlü olan Cemre'nin kocası kendisine şiddet göstermektedir ve bu uyguladığı şiddet sonrasında her fırsatta kaçmaya çalışan Cemre,  sonunda tüm gücünü toplayıp kocasının yanından kızı ile birlikte kaçmaktadır.

Alev Alev Cemre'nin kocası kimdir


Alev Alev Cemre çok severek evlendiği kocasının adı Çelebi dir . Kötü bir karakter olarak karşımıza çıkan Çelebi bütün dünyaya yetecek kadar güçlü olduğunu zannetmektedir.  Alev Alev Cemre kendisini severek evlendiği ve  evlendikten sonra şiddet göstermesi sonrasında karısı kendisinden kaçmaya and içmiştir,  Her fırsatta kaçmaya çalışan ama bunu beceremeyen Cemre nihayetinde bu akşam ki bölümünde kaçmaya çalışmakta.Aslında kaçarken kocasının peşinde olduğunu bilmesine rağmen kızına bunun bir yun olduğunu nüksettirektedir.

Alev Alev Cemre karakterine Bir kadın Bir erkekten tanıdığımız Demet Evgar oynamaktadır.  Manisalı olan Demet Evgar 1980 yılında dünyaya gelmiştir . İlk karşımıza en ünlü olduğu karakter bir kadın bir erkek ile çıkmıştır.