Babil dizisine FETÖ soruşturması açıldı. Ay Yapım imzasıyla ekranlara gelen Babil dizisinde FETÖ soruşturması açıldı.

Babil dizisine FETÖ soruşturması açıldı. Ay Yapım imzasıyla ekranlara gelen Babil dizisinde FETÖ soruşturması açıldı. Peki Babil yayından mı kaldırılıyor. Babil final mi yapıyor? İlk bölümde göndermeler sonrası yine Ay Yapım imzalı bir diziye FETÖ soruşturması açıldı. Böylelikle Ay Yapım'a 3. kez FETÖ soruşturması açıldı.

Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı! Madison Beer ifşa görüntüleriyle gündemde! Adı Kenan Yıldız ile aşk haberlerine karışmıştı!


Babil dizine FETÖ soruşturması!



Star TV ekranlarında yayınlanan Babil dizisine FETÖ soruşturması açıldı. Diziyle ilgili RTÜK'e gelen bir çok şikayette dizide görevden ihraç edilen ve yurt dışına çıkmak isteyen profesörle FETÖ mesajı verildiği iddia edildi. 



Ay Yapım'a 3. soruşturma!



Daha önce İçerde dizisiyle FETÖ-Hükümet arasında bilgileri veriyor denilerek, Çarpışma dizisinde gün ve tarihle ilgili Ay Yapım bir çok FETÖ iftirasıyla karşı karşıya kalmıştı. Ay Yapım bu soruşturmadan da birşey çıkmayacağına hayranlarına söyleyelim.



Babil yayından mı kaldırılacak? Final mi yapacak!



Kadrosunda Ozan Güven, Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta gibi yıldız isimlerin yer aldığı Babil yayından kaldırılmayacak. Babil final yapmayacak. Klasik ay yapımın işine iftira olarak bu olayı görebiliriz. Babil dizisi yayınlanmaya devam edecek.