Bu konuda en çok araştırma yapan kişilerden bir tanesi de BİM marketler zinciri ne sıklıkla giden ve alışverişlerini oradan gerçekleştiren kişilerden oluşmaktadır. Hafta sonu yasağın kalkması marketlerin hangi saatlerde açılacağını merak etmesin eden olm

Bu konuda en çok araştırma yapan kişilerden bir tanesi de BİM marketler zinciri ne sıklıkla giden ve alışverişlerini oradan gerçekleştiren kişilerden oluşmaktadır. Hafta sonu yasağın kalkması marketlerin hangi saatlerde açılacağını merak etmesin eden olmuştur. Marketler hafta sonu yasakta da saat beşe kadar açık oluyordu. Ancak şimdilerde bu saatleri nasıl olacağı merak konusu olmuştur.

Marketten Hafta Sonu Açık Olacak Mı?


Marketler hafta sonu açık olacak mı? sorusu da birçok vatandaş tarafından sıklıkla yönetilmeye devam etmektedir. Özellikle de hafta sonu ya da hafta içi çalıştığı için evine anca yetişebildiğini ve yasaklardan ötürü alışveriş yapamadıklarını söyleyen vatandaşlar hafta sonları artık marketlerin kaça kadar açık olacağını sıklıkla sormaya devam etmiştir. Marketlerin çalışma saatleri ise hafta cumartesi günleri artık 7 ile 8 arasında olacağı belirlenmiştir. Cumartesi günleri saat 5'e kadar olan yasak kalkmıştır. Bu yasakların 8’e kadar uzatılması ise; birçok vatandaşın oldukça hoşuna gitmiş ve alışverişlerine daha rahat bir şekilde yapabilmelerini sağlamıştır.

Ancak marketlerin açılış saati pazar günleri 10 ile 5 arasında olacaktır. Cumartesi günleri saat sabah yedide açılmasına rağmen pazar günleri 10'da açılacak olan market bazı insanların tepki göstermesine neden olmuştur. Artık birçok vatandaş market saatlerin uzatılmasını ve alışverişlerinin daha rahat bir şekilde gerçekleştirilmesini istiyorlar. Ancak marketlerin açılış saatleri hafta sonları bu tarz ufak değişiklikler gösterirken hafta içi günler için herhangi bir değişiklikler yapılmamıştır. Marketten açılış saatleri hafta içi öncelerde de olduğu gibi yine saat 07.00’da olacaktır.

Hafta Sonu Yasakları Kapsamında Marketlerin İşleyişi Nasıl Olacak?


Hafta sonu yasakları kapsamında marketten işleyişi nasıl olacak? Sorusu da BİM marketlerine alışverişe giden kişiler tarafından sıklıkla sorulmaya devam etmiştir. Daha önceki yasaklarda hafta sonu arabayla herhangi bir yere gidip gelinmesi kesinlikle yasaktı. Bu nedenle BM’den alışveriş yapan fakat mahallelerinde ve yakınlarında BİM olmayan birçok vatandaş mağdur olduğunu dile getirmiştir.

Şimdilerde ise uygulanan yasak kapsamlarında turuncu sarı ve mavi illerin artık yasaklara uymak zorunda olmadığı ve hafta sonları istedikleri gibi dışarı çıkabileceği belirlenmiştir. Bu nedenle eğer evinizin yakınlarında BİM marketlerinden biri yoksa ve siz alışverişlerinize hafta sonu yapmak istiyorsanız arabanızda Bim marketlerini rahatlıkla ziyaret edebilir ve alışverişlerinizi kısa süre içerisinde gerçekleştirerek yeniden evinize dönebilirsiniz. Özellikle de bu marketlerin cumartesi günleri saat 8'e kadar açık olacağı birçok vatandaşın oldukça hoşuna gitmiştir.

Marketler Kaçta Açılacak?


Marketler kaçta açılacak? sorusu da BİM’den alışveriş yapmak isteyen kişiler tarafından sıklıkla sorulmaya devam etmektedir. BİM marketler yalnızca cumartesi günleri saat 7'de açılmaya başlayacaktır.

Hafta içleri ise BİM'in açılış saati 9 olarak belirlenmiştir bu saatlerde markete gittiğiniz zaman istediğiniz şekilde alışverişlerinizi yapabilir ve işlemlerinizi kolaylıkla halletme şansı da elde edilebilirsiniz. Marketlerin hafta içi kapanış saati de yetkililer tarafından 8 olarak belirlenmiştir. Bu nedenle alışverişlerinizi yaptıktan sonra sekize kadar bütün işlemlerinizi halletmeniz sizin için daha doğru olacaktır.

Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek! Halkbank Borçları Olanları İlgilendiren Bir Duyuru Yaptı, 170.000 TL'ye Kadar Nakit Ödenecek!