Bir Zamanlar Çukurova 87. Bölüm fragmanı izle youtube Fekeli ve peşi sıra Züleyha'nın da ayrılacağının iddia edildiği Bir Zamanlar Çukurova‘nın 87.

Bir Zamanlar Çukurova 87. Bölüm fragmanı izle youtube Fekeli ve peşi sıra Züleyha'nın da ayrılacağının iddia edildiği Bir Zamanlar Çukurova‘nın 87. Bölüm yeni bölüm olacaklar ile birlikte Bir Zamanlar Çukurova‘nın 87. Bölüm fragmann detayları sizlerle

Bir Zamanlar Çukurova‘nın 87. Bölümü ekranlara yansıdı mı, 11 Mart 2021 Perşembe günü yayınlanacak Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, Bir Zamanlar Çukurova’nın 87. bölümü fragmanı ne zaman gösterime girecek, Züleyha ile Demir boşanacak mı, Demir ile Ümit’in tatile beraber gitmelerinin sonuçları ne olacak, Behice Hekimoğlu’nun ölümünden sonra Müjgan ne yapacak?

ATV’de perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin hayranları, bir yandan kafalardaki bu tür soruların cevabını merak ederken, diğer yandan da 87. Bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını araştırıyor. Bir Zamanlar Çukurova 87. Bölüm fragmanı izle  Birçok izleyici, dizinin 11 Mart 2021 perşembe akşamı yayınlanacak sahnelerini sabırsızlıkla bekliyor.



ATV ekranlarında perşembe akşamları izleyiciyle buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, her bölümde yeni heyecanlara sahne oluyor. Zamanında Züleyha’yı elde etmek için her türlü mücadeleye giren Demir, artık Ümit’le sevgilidir. Oysa Ümit’in Çukurova’ya esas geliş neden Demir’i bitirmek v Çukurova’daki haksız düzeni yıkmak için mücadele etmektir.

 

Bir Zamanlar Çukurova 87. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?


 

11 Mart 2021 Perşembe akşamı ATV’de yayına girecek olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin fragmanı şu ana kadar yayınlanmadı. Ancak 87. bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde olacak, yeni bölüme dair öğrenmek istediğiniz yanıtlar, anında sitemizde yayınlanacak. Bir Zamanlar Çukurova 87. Bölüm fragmanı izle detayalrı sizlerle olacak.

Bunun dışında dizi takipçileri, yayıncı kanalın resmi web sitesi veya resmi Instagram adresi üzerinden 87. bölümün ipuçlarına ulaşabilir. Ayrıca dizinin eski bölümleri ve künyesine dair içeriklere de ulaşmak istiyorsanız yayıncı kuruluşun resmi web sitesini takip edebilirsiniz. Bu adresi takibi sürdürdüğünüzde hem dizinin arşiv bilgisini temin edebilir hem de gelecek bölümler hakkındaki ipuçlarına ulaşabilirsiniz. Böylelikle yeni fragman yayınlanır yayınlanmaz, yeni bölümün heyecanını anında yaşayabilirsiniz.

Şu ana kadar fragmanı yayınlanmayan yeni bölümün nasıl olacağını yapımın hayranları merakla beklemeye koyuldu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin en son çıkan fragmanı (87. bölüm fragmanı) yayınlandığı an burada, sitemizde olacak.


Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Son Bölümünde Neler Olmuştu?


85. bölümde Behice Hekimoğlu (Esra Dermancıoğlu), Hünkar Yaman’ı öldürdüğünü itiraf etmek zorunda kaldı. Bunu, Ali Rahmet Fekeli, ona bir oyun kurarak itiraf ettirdi. Behice’yi arabayla takip ederek onu dağ başında sıkıştıran Ali Rahmet Fekeli, elindeki silahı ona yöneltti. Bunun üzerine Behice, Hünkar’ı öldürdüğünü itiraf etmek zorunda kaldı. Hünkar, elindeki silahı ona vererek intihar etmesini söyledi. Silahı alan Behice, Ali Rahmet’e doğrulttu. Tetiği çektiğinde içinin boş olduğu gördü. Bu esnada Demir de Züleyha ile birlikte olay mahalline geldi. Tetiği çekip mermiyi süren Demir, tam vuracakken, Behice, adeta kendisini Demir’e öldürtmemek için uçurumdan atladı. Böylece Behice; Ali Rahmet, Fikret, Müjgan, Züleyha ve Demir’in gözü önünde öldü. Onun ölümüne sadece yeğeni Müjgan üzüldü. Behice’nin ölümünden sonra Züleyha ile Demir, müjde verircesine Hünkar’ın mezarına gitti.

86. bölümde ise Demir Yaman ile Doktor Ümit Kahraman tatile çıktılar. Demir artık Züleyha’ya karşı sevgi hissetmemektedir. Züleyha’dan boşanmayı düşünmektedir. Uğruna ne hileler yaptığı, acılar yaşattığı Züleyha’dan ayrılmayı düşünecek duruma geldi.



Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Kadrosu


Bir Zamanlar Çukurova 87. Bölüm fragmanı izle detaylarından da yeni oyuncular meraklaa araştırılıyor. Dizide üç sezondur çok önemli değişiklikler oldu. Dizinin başından 3. Sezona kadar ki süreçte Vahide Perçim, Hünkar Yaman (Demir’in annesi) karakteriyle başrol oyuncularından biriydi. Perçim, 71 bölüm rol aldı. Dizide bir başka başrol oyuncusu ise Yılmaz rolünü canlandıran Uğur Güneş’ti. Güneş de 79. Bölüme dek diziye renk kattı ve senaryo gereği ölerek ayrıldı.
Dizinin 38 ve 85. Bölümleri arasındaki bölümlerde Esra Dermancıoğlu roller üstlendi. Behice Hekimoğlu rolündeki Dermancıoğlu, senaryo icabı 71. Bölümde Hünkar Yaman’ı öldürdü, 85. Bölümde ise öldürdüğünü itiraf etmek zorunda kalarak uçurumdan atladı.
Diziye şu anda devam eden oyuncular arasındaki Murat Ünalmış, ilk bölümden beri başrolde görev alıyor. Yine Hilal Altınbilek de ilk bölümden bu yana başrolde bulunuyor.
Türk sinemasının usta isimlerinden Sadri Alışık ile Çolpan İlhan’ın oğulları, tecrübeli oyuncu Kerem Alışık da ilk sezonun 6. Bölümünden itibaren dizisinin kadrosunda. Alışık, Ali Rahmet Fekeli adıyla diziye ayrı bir tat katıyor.
Yine bu başarılı yapımda Müjgan ismiyle bulunan ve Eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova’nın da kızı olan Melike İpek Yalova da 17. Bölümle birlikte ekibe katıldı.
Aynı zamanda seslendirme sanatçılığı da yapan Sibel Taşçıoğlu (Şermin Yaman) ve Bülent Polat da (Gaffur Taşkın) dizinin önemli isimleri arasında yer alıyor.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi yeni Oyuncular
Diziye 3. Sezonda Sevda Çağlayan karakteriyle Nazan Kesal dâhil oldu. Yine aynı bölümden itibaren Furkan Palalı da dizinin oyuncuları arasına katıldı.
Son olarak 79. Bölümden itibaren ise Doktor Ümit rolüyle Hande Soral, başrol oyuncuları arasındaki yerini aldı.

Bir Zamanlar Çukurova, her Perşembe saat 20.00’den itibaren ATV’de yayınlanıyor.