Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu davasında ceza belli oldu! Ahmet Kural hakkında karar verildi. 29 Ekim 2018 tarihinde Sıla Gençoğlu ve eski sevgilisi Ahmet Kural arasında geçen tartışma sonrasında ünlü çift davalık oldu.

Sıfır ve 2. El araç alacaklar dikkat! Araçlar zamlanıyor Sıfır ve 2. El araç alacaklar dikkat! Araçlar zamlanıyor
Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu davasında ceza belli oldu! Ahmet Kural hakkında karar verildi. 29 Ekim 2018 tarihinde Sıla Gençoğlu ve eski sevgilisi Ahmet Kural arasında geçen tartışma sonrasında ünlü çift davalık oldu. 2 senedir devam eden davanın cezası bugün belli oldu. Yakında yayın hayatına başlayacak olan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde başrol oynayacak olan Ahmet Kural, şarkıcı Sıla ile davasının sonuçlanmasıyla ceza aldı. Geçtiğimiz günlerde eski eşi şef Hazer Ameni ile boşanan Sıla, mahkemeye bu defada eski sevgilisi için geldi. Bir zamanlar birlikte olan çift, şiddet suçlamasından dolayı davalık durumdalar. Başarılı şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun Ahmet Kural hakkındaki iddialarına göre, Ahmet Kural’ın Zekeriyaköy’deki evinde darp edildiği, hakarete uğradığı ve tehdit etmiş. İddialar sonrasında ikilinin davası 22 Nisan 2019’da tarihinde karara bağlanmıştı. Bu karar sonucunda İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi Ahmet Kural'a 3 farklı suçtan ceza vermişlerdi. Başarılı oyuncu Ahmet Kural'ın avukatları, cezayı erteleme isteyince ceza ertelenmişti. Mahkeme tarafından tekrardan karar verilmesi istendi ve Ahmet Kural'a hapis cezası verildi.



Ahmet Kural ve Sıla Davasında Son Durum!

İki ünlü isim olan Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu, bir süre beraberlerdi. Beraberlikleri boyunca dolu dizgin aşk yaşayan çiftten kan donduran bir ayrılık haberi gelmişti. Gelen iddialara göre, Ahmet Kural Sıla Gençoğlu'nu tehdit ve hakaret eşliğinde darp etmişti. İddiaları yalanlayan Ahmet Kura ile Sıla davası halen devam ediyordu. Ahmet Kural ve Sıla Gençoğlu davasında yeni bir gelişme yaşandı. Yaşanan gelişmeye göre Ahmet Kural'ın hapis cezası alması isteniyor. Mahkeme, Sıla Gençoğlu'nu sarp ettiğini, hakaret ve tehdit ettiği için Ahmet Kural'a 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapis cezası verdi.



Ahmet Kural'a Hapis Cezası

Yakın zamanda başlayacak olan yeni dizisiyle gündeme gelen Ahmet Kural'a hapis cezası isteniyor. Eski sevgilisi Sıla Gençoğlu ile beraberliği süresi boyunca aşk fotoğrafları paylaşan çift aniden ayrılmıştı. Ayrılıkları büyük bir kavgayla bitmiş ve Sıla'nın darp edildiği iddialarıyla mahkemeye taşınmıştı. Ahmet Kura ve Sıla Gençoğlu bu konuya ilişkin farklı farklı ifadeler verdiler. Sıla ve Ahmet Kural'ın verdiği ifadelerin birbirinden oldukça farklı olması ise akılları karıştırdı.

Ünlü çiftin davasının sonucunda Ahmet Kural hapis cezası almış ancak Kural'ın avukatlarının cezada erteleme istemesinin sonucunda ceza ertelenemişti. Ertelenen ceza sonunda bugün mahkeme yeniden toplandı. Ahmet Kural mahkemede 3 farklı suçtan yargılandı. Ahmet Kural'ın Sıla'ya darp uyguladığı, hakaret ettiği ve tehdit ettiği gerekçesiyle hapis cezası almasına karar verildi. Mahkemenin kararına göre genç oyuncu Ahmet Kural 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.