Kripto para piyasalarına artan talep ile birlikte Bitcoin, gün geçtikçe değer kazanmaya devam ediyor. Gün geçtikçe değer kazanan Bitcoin'in ne kadar olduğu da merak ediliyor.

Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir? Saz çalan kimselere verilen ad hangisidir?
Kripto para piyasalarına artan talep ile birlikte Bitcoin, gün geçtikçe değer kazanmaya devam ediyor. Gün geçtikçe değer kazanan Bitcoin'in ne kadar olduğu da merak ediliyor. Kurumsal alımları göz önünde bulundurduğumuz zaman kripto para piyasasının en çok talep göreni şüphesiz ki Bitcoin'dir. Bitcoin, kripto para piyasasında çok büyük bir paya sahiptir. Para piyasasındaki büyük payı ve geniş hacmi sayesinde Bitcoin, gün geçtikçe de değer kazanır oldu. Bitcoin haftaya büyük bir artış ve tırmanış ile başladı. Bitcoin, 40.180.37 dolar ile yeni zirveye tırmandı. Bunun yanı sıra Bitcoin'in para piyasasındaki hacmi de 700 milyonu aştı. Bitcoin'de yaşanan hızlı ve sert yükselişin ardından Bitcoin düşmeye başladı. 40 bin doların üstüne çıkması beklenen Bitcoin, 34 bin altına geriledi. Bu gerileme akıllara pek çok soruyu da getirdi. Bitcoin'in düşüşünü fırsat bilip Bitcoin alınmalı mı sorusunu sorulmaya başlandı. Bitcoin'in bu düşüşü hemen ardından yükselişi getirecek mi yoksa Bitcoin düşmeye devam mı edecek ? Bitcoin ne kadar oldu ? Bitcoin ne kadar ? Bitcoin kaç dolar ? Bitcoin kaç TL ?


1Bitcoin kaç dolar ?


Bitcoin'in artış ve düşüşünden sonra 37.363 dolar fiyatında işlem gören Bitcoin, bir yandan artan bir paralel kanal içinde de hareketini devam ettiriyor. 38 bin dolarlık satış baskısı ile uğraşan Bitcoin’in hafta sonu önemli ölçüde hareket ettiği yatırımcılar tarafından bilinen bir gerçektir.

1 Bitcoin kaç TL ?


Bitcoin'in son 24 saatteki artış ve düşüşüne bakarsak, Bitcoin yüzde 3.13 düşüş yaşadı. Yüzde 3.13 düşüş yaşayan Bitcoin, 36,657.71 dolara geriledi. Bu da Bitcoin'in birimin haftalık kaybını yüzde 6.61 olarak belirledi. Bitcoin’in toplam piyasa hacmine bakıldığı zaman ise Bitcoin 718 milyar dolardan, yaklaşık 36 milyar dolarlık düşüşle 682 milyar dolara gerileyerek yeni yerinde yerini aldı.

Bitcoin artacak mı düşecek mi ?


Kripto para birimlerinden olan Bitcoin'in piyasa hacmi diğer değerlere göre oldukça büyük ve geniş bir payı kapsıyor. Bitcoin'in son yaşadığı düşüşten Bitcoin bundan sonraki süreçte düşecek mi yoksa yükselecek mi soruları ortaya atıldı. Bitcoin'in yaşadığı son düşüşten sonra Bitcoin 38 bin doların altına geriledi. Bu da uzmanlar tarafından Bitcoin'in daha da düşeceğini yönünde açıklamalarına neden oldu. Bitcoin'in 34 bin doların altına düşmesi bekleniyor. Bitcoin yakın bir zamanda pek fazla artış göstermeyecek gibi görünüyor.