İzmit'in Fethiye Caddesi’nde 3 aydır yaşanan bir durum çevredeki esnafın gözünden kaçmadı. Son 3 aydır belirli saatlerde caddeye gelen bir köpeğin saatlerce mazgalın içine bakması ilgi çekti.

Sıfır ve 2. El araç alacaklar dikkat! Araçlar zamlanıyor Sıfır ve 2. El araç alacaklar dikkat! Araçlar zamlanıyor
İzmit'in Fethiye Caddesi’nde 3 aydır yaşanan bir durum çevredeki esnafın gözünden kaçmadı. Son 3 aydır belirli saatlerde caddeye gelen bir köpeğin saatlerce mazgalın içine bakması ilgi çekti. Mazgalı meraklı gözlerle izleyen köpeğin bu davranışı neden yaptığı merak ediliyor. Sadece esnaf değil caddeden geçen vatandaşların da ilgisini çeken durum için çeşitli açıklamalar yapıldı.

Caddenin sembolü oldu!


Her gün işe giderken sokaktan geçen Yalçın Akgündüz, köpeğin kimseye tepki vermediğini ve bir noktaya odaklandığını belirtti. Köpeğin aynı yerde durup mazgalların içine baktığını belirten çevre esnaflarından olan Cafer Öziri ise köpeğin caddenin sembolüne dönüştüğünü sözlerine ekledi.


Yanına gelip mazgala bakıyorlar


Köpeğin bu durumunu anlamaya çalışan bazı vatandaşlar yavrusunu kaybettiğini iddia ediyor, bazıları ise avlayacak bir canlı aradığını söylüyor. Bazı kişiler köpeğin yanına gelip onun baktığı yere bakıyor ama hiçbir şey göremiyor.

Durumun nedeni yaşadığı bir travma mı?


Konuyla ilgili görüşünü aktaran veteriner Ejder Dalkıç, köpeğin yaşadığı bir travmanın bu harekete neden olabileceğini aktardı. Köpeğin bu mazgala yavrusunu düşürmüş olabileceğini söyleyen Dalkıç, her gün oradan avlayacağı bir hayvanın geçmesini de bekleyebileceğini söyledi. Veteriner Dalkıç mazgalın, köpeğe yaşadığı bir travmayı hatırlatıyor olabileceğini ifade etti.