Stop violence Against Children, The concept of stopping violence against children. Human rights Day concept. Anti-trafficking concept.

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde 4'üncü sınıfta okuyan Arzu Sena Topuz, stajyerlik yapmak için bir avukatlık bürosunda işe başladı. Ofiste bulunan avukat S.K. (38) tarafından cinsel tacize uğradığını iddia eden Topuz yaşadıklarını anlattı.


"Herkesi ofisten gönderdi, beni odasına çağırdı"


Olayın 23 Ekim'de yaşandığını kaydeden Topuz, kendisini taciz eden S.K.'nın ofiste bulunan bütün stajyerleri adliyeye ve sekreteri de para çekmeye yolladığını belirtti. Dosya inceleme bahanesiyle avukatın kendisinin odasına çağırdığını kaydeden Topuz, kendisini bilgisayar başına oturttuğunu sözlerine ekledi. Bilgisayar başında otururken avukatın dizini, kendi bacağına dayadığını belirten Topuz, daha sonra avukatın kendisine iyice yaklaşıp arkadan yaslandığını kaydetti.

"Kameraların bozuk olduğu söylendi"


Avukatın omuzlarından tutup öpmek istemesi üzerine odadan kaçmaya çalıştığını aktaran Topuz, avukatın kapıyı tuttuğunu ve kendisini aklamaya çalıştığını belirtti. Ofisten çıktıktan sonra soluğu adliyede aldığını söyleyen Arzu Sena Topuz, kamera kayıtlarını ofisten talep ettiklerini kaydetti. Ancak her gün sorunsuz çalışan kameraların o gün arıza verdiğinin söylendiğini aktaran Topuz, durumun çelişkisinin altını çizdi. Bu kişinin avukatlık yapmaması gerektiğine değinen Topuz, olay nedeniyle uyku düzeninin bozulduğunu ve kilo kayıpları yaşadığını bildirdi.