Can Bonomo eşi Öykü Karayel Bartu Küçükçağlayan trendleri şu sorlr çok zorluyor. Sebebi İse Can Bonomo eşi Öykü Karayel ve eşinin eski sevgilisi Bartu Küçükçağlayan ile beraber tatile gitmesi.

Can Bonomo eşi Öykü Karayel Bartu Küçükçağlayan trendleri şu sorlr çok zorluyor. Sebebi İse Can Bonomo eşi Öykü Karayel ve eşinin eski sevgilisi Bartu Küçükçağlayan ile beraber tatile gitmesi. Kimi sevenleri bu duruma ne kadar olumlu yaklaşsa da kimi sevenleri aykırı bir hareket olarak gördü ve sosyal medya da yorumlarını eksik bırakmadı. Sosyal medya da en çok konuşulan konulardan olan Can Bonomo eşi ve eşinin eski sevgilisinin gittikleri tatil, haklarında yapılan yorumlar ve Öykü Karayel Bartu Küçükçağlayan hakkında topladığımız bilgileri sizler için sunacağız. 



CAN BONOMO VE EŞİ BİR GARİP TATİL DE



Geçtiğimi sene evlenen Can Bonomo eşi Öykü KArayel'in mutlulukları gün gün magaziin gündeminde yerini almakta. Ancak geçtiğimiz gün ortaya atılan iddalardan sonra o iddialalrın gerçek olması ikili hakkında biraz olumsuz yorumlara sebep oldu. Bilindiği üzere sosyal medya da Can bonomo hakkında şu sıralar çok fazla olumlu olumsuz yorumlar yer almakta Can Bonomo eşi Öykü Karayel ve eşinin eski sevgilisi Bart Küçükçağlayan hepsi bir objektife poz vermesi adeta olay oldu. 



OLUR MU ÖYLE ŞEY

Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir? Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir?


Sosyal medya d Can Bonomo Öykü Karayel Bartu Küçükçağlayan hakkında beraber tatil yaptıkları pozlarına onlarca olumlu yorum gelirken adeta yüzlerce de olumsuz yorum gelmekte geckmedi. 



Can Bonomo bu üçlü tatil hakkında yapılan olumsuz yorumlar hakkında "Bartu benim çok yakın ve samimi bir arkadaşım. Öykü de eşim ve en sevdiğim insan. 2020 yılındayız" dedi.



Öykü Karayel- Can Bonomo ve Bartu Küçükçağlayan-Merve Özgüle çiftlerinin birlikte tatil yapması magazin gündeminin en çok konuşulan olaylarından olmuştu. Can Bonomo, gazetecilerin gündeme bomba gibi düşen tatille ilgili sorusunu yanıtladı.



CAN BONOMO 'GEREK YOK'



"Bir şey söylemeye gerek yok. Bartu benim çok yakın ve samimi bir arkadaşım. Öykü de eşim ve en sevdiğim insan. 2020 yılındayız. Sonra kadına şiddet diye kadın cinayetleri diye ağlıyoruz, böyle şeyler yapıyorsunuz televizyonlarda diye. Yapmayalım o yüzden..."



CAN BONOMO KİMİNLE EVLİ



Can Bonomo'nun eşi şu sıralar çok merakla  takip edilmekte Can Bonomo kiminle evli bilmeyenler için Öykü Karayel kimdir sorularınızın cevaplarını sizler için araştırdık







ÖYKÜ KARAYEL KİMDİR?



Öykü Karayel 1990 yılı doğumlu olup karşımıza ilk Kuey Güney dizisinde çıkmıştır. Muhteşem ikili'nin Yağmur'u Öykü Karayel Can Bonomo evliliği sonrasında gözlerden uzak bir hayat yaşamaktadır. Konservatuar öğrencisi iken Tiyatro Krek’de 2010 yılında “Güzel Şeyler Bizim Tarafta” adlı oyunda Ayşe rolünü oynamaya başladı. Bu oyundaki performansı ile 16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde, “Efes Özel Ödülü”nü ve “Tiyatro Eleştirmenleri Birliği Genç Yetenek Ödülü”nü kazandı.





Ödülleri:



2011 – 16. Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri – Efes Özel Ödülü – Güzel Şeyler Bizim Tarafta

2011 – Tiyatro Eleştirmenleri Birliği – Genç Yetenek Ödülü – Güzel Şeyler Bizim Tarafta



Öykü Karayel'in rol aldığı tiyatro oyunları:



2014 – Katil Joe – Tiyatro iN

2010 – Güzel Şeyler Bizim Tarafta – Tiyatro Krek



Öykü Karayel'in rol aldığı diziler ve filmler:



2018 – Muhteşem İkili (Yağmur) (TV Dizisi)

2017-2018 – Kalp Atışı (Eylül) (TV dizisi)

2017 – Put Şeylere (Elif) (Sinema Filmi)

2016 – İşe Yarar Bir Şey (Canan) (Sinema Filmi)

2015 – Koyu Sarı: Toz (Azra) (Sinema Filmi)

2015 – Bulantı (Aslı) (Sinema Filmi)

2014-2014 – Kara Para Aşk (İpek) (TV Dizisi)

2011-2013 – Kuzey Güney (Cemre) (TV dizisi)