Cildinizin sivilce ve benzer pütürler ile dolu olduğunu görüyor ve üzülüyorsanız artık buna der deme zamanı geldi! Özellikle birçok krem denemenize rağmen bir türlü çözüm alamıyor ve hiçbir şekilde cildinizin pürüzsüz olmasını sağlayamıyorsanız bunda yapt

Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir? Erkekler futbolda 1959'dan günümüze devam eden Süper Lig tarihinde en fazla küme düşen takım hangisidir?
Cildinizin sivilce ve benzer pütürler ile dolu olduğunu görüyor ve üzülüyorsanız artık buna der deme zamanı geldi! Özellikle birçok krem denemenize rağmen bir türlü çözüm alamıyor ve hiçbir şekilde cildinizin pürüzsüz olmasını sağlayamıyorsanız bunda yaptığınız hatalar etkili. Eğer ki cildinizde özellikle sivilce var ve bu nedenle pütürlü bir cilt yüzeyine sahipseniz C vitamini içerikli kremler sizin kurtarıcınız olabilir.

C vitamini hem cildi aydınlatıcıdır, hem de cildinizde sivilceleri kurutur ve aynı zamanda asidik ancak zarar vermeyen etkisi işle cildinizde belirli sorunlara bağlı sivilce oluşumunu engeller. Yağlı ciltler için yağlı cilt görünümünü azaltan C vitaminli kremler ve serumlar, aynı zamanda cildinizde pürüzlü görünümü gidermek, cildinizdeki tıkalı gözeneklerin açılmasında son derece faydalı olacaktır.

B5 Vitamini Faydası


B5 vitaminli kremler özellikle cildinizin C vitamini kullanımı ile birlikte çok daha iyi ve parlak görünmesini sağlayabilir. Cildinizin parlak görünmesini ve temiz bir yüz görüntünüzün olmasını istiyorsanız 12 saat arayla C vitaminli kremler veya serumun dışında B5 içerikli kremleri kullanmanız istediğiniz cilde sahip olmanıza yardımcı olabilir.